Φέτος το καλοκαίρι δεν θα καώ από τον ήλιο! #summerwithambre

parade.condenast.com_Κάθε χρόνο ο ίδιος προβληματισμός… Τα ίδια διλήμματα και οι ίδιες εσωτερικές αναζητήσεις… Ποιο αντηλιακό να επιλέξω;

Κάθε τέτοια εποχή του χρόνου ψάχνω το αντηλιακό εκείνο που να ανταποκρίνεται στις ανάγκες μου και να πληροί λίγες παραπάνω προϋποθέσεις από την περσινή μου επιλογή. Όπως κάθε γυναίκα άλλωστε, έτσι κι εγώ δεν κάνω συμβιβασμούς όσον αφορά θέματα ομορφιάς. Όταν μάλιστα πρόκειται για την επιλογή των κατάλληλων αντηλιακών προϊόντων, όπου η υγεία της επιδερμίδας κατέχει πρωταγωνιστικό ρόλο, τότε είμαι διπλά προσεκτική!

Τα πρώτα μπάνια έχουν ξεκινήσει, οι καλοκαιρινές διακοπές πλησιάζουν όλο και περισσότερο κι εγώ είμαι πλέον χαρούμενη που έχω βρει τον ιδανικό μου σύντροφο για τις φετινές εξορμήσεις στην παραλία! Το Ambre Solaire Sensitive Advanced της Garnier με δείκτη προστασίας SPF 50+ είναι αυτό που έψαχνα! Ένα αντηλιακό γαλάκτωμα που υπερασπίζεται αποτελεσματικά την ευαίσθητη επιδερμίδα μου από τις βλαβερές συνέπειες του ήλιου, προστατεύοντάς με ακόμα και από τις ακτίνες long UVA, τις πιο διεισδυτικές ακτίνες που φτάνουν στη Γη και μπορούν να προκαλέσουν μακροχρόνια φθορά που δεν είναι άμεσα ορατή, ενώ είναι ιδιαίτερα επιθετικές σε ανοιχτόχρωμα δέρματα όπως το δικό μου που δεν αντέχει τον ήλιο. Κι ακόμα δεν σας έχω πει το καλύτερο… Η εξαιρετικά ανάλαφρη υφή του απορροφάται γρήγορα χωρίς να αφήνει ίχνη λιπαρότητας και να κάνει την επιδερμίδα σας να ασφυκτιά κάτω από ένα «βαρύ στρώμα» προϊόντος.
ambre solaire sensitive 50Κι αφού νόμιζα πως είχα τελειώσει οριστικά με το ζήτημα της αντηλιακής προστασίας, ανακαλύπτω το Ambre Solaire Spray Trigger KIDS SPF 50. Μπορεί να μην έχω αποκτήσει ακόμη παιδιά, όμως σαν θεία που σέβεται τον εαυτό της έχω κυνηγήσει κι εγώ αμέτρητες φορές τα ανίψια μου στην παραλία για να τα πείσω να βάλουν αντηλιακό! Η εύκολη εφαρμογή του ακόμα και από τα ίδια τα παιδιά είναι αυτό που μου τράβηξε αμέσως την προσοχή, αφού πρώτα βεβαιώθηκα για την υψηλή προστασία που προσφέρει στην ευαίσθητη παιδική επιδερμίδα. Επιπλέον, η υφή του είναι τέτοια που το καθιστά ιδανικό για κολύμπι και παιχνίδια στο νερό με αντοχή μεγάλης διάρκειας!

UntitledΗ γκρίνια και τα κλάματα για το αντηλιακό αποτελούν πλέον παρελθόν, ενώ κυνηγητό στην παραλία παίζουμε μόνο για να διασκεδάσουμε! Όσο για μένα, τέρμα οι προβληματισμοί και τα διλήμματα… Βρήκα το αντηλιακό που δεν πρόκειται να αντικαταστήσω με κανένα άλλο του χρόνου το καλοκαίρι! #summerwithambre