Φιλανθρωπικός αγώνας μπάσκετ για την 10χρονη Αλεξία που τραυματίστηκε από αδέσποτη σφαίρα – Πώς να συνδράμουμε

Φιλανθρωπικός αγώνας μπάσκετ για την 9χρονη Αλεξία που τραυματίστηκε από αδέσποτη σφαίρα

Η ζωή της 10χρονης Αλεξίας Σαμαρτζή άλλαξε μια για πάντα ανήμερα του Πάσχα 2019 όταν χτυπήθηκε από «αδέσποτη» σφαίρα, ενώ έπαιζε αμέριμνη στην αυλή του σπιτιού της στις Θεσπιές Βοιωτίας.

Το 10χρονο αγγελούδι δίνει καθημερινά μάχη για να αποκατασταθεί η υγεία της καθώς εξαιτίας του βαρύτατου τραυματισμού της έχει 95% αναπηρία.

Τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας της

Φιλανθρωπικός αγώνας μπάσκετ για την 9χρονη Αλεξία που τραυματίστηκε από αδέσποτη σφαίρα - Πώς να συνδράμουμε

Η μικρή μαχήτρια νοσηλεύτηκε σε κέντρο αποκατάστασης στο Αμβούργο, χάρη στην τεράστια ανταπόκριση του κόσμου, δείχνοντας πολύ μεγάλη βελτίωση κι αυτό οφείλεται τόσο στις θεραπείες αποκατάστασης όσο και στην δίψα της για ζωή.
Τους τελευταίους μήνες ωστόσο έχει επιστρέψει στην Ελλάδα λόγω κορονοϊού και η ανάγκη για να συνεχίσει το πρόγραμμα θεραπειών της είναι μεγαλύτερη από ποτέ. Έπειτα από συστάσεις των ιατρών η μικρή Αλεξία χρειάζεται να μεταβεί σε κέντρο αποκατάστασης στην Νέα Καλλικράτεια Χαλκιδικής “Ευεξία”.

Σε μια προσπάθεια οικονομικής ενίσχυσης της οικογένειας καθώς οι επισκέψεις καθημερινές στο κέντρο αποκατάστασης για φυσικοθεραπείες, εργοθεραπείες και άλλες καθημερινές ανάγκες είναι κοστοβόρες και δυστυχώς η πλευρά του θύτη δεν ανταποκρίνεται ικανοποιητικά στις υποχρεώσεις της, διοργανώνεται Φιλανθρωπικός Αγώνας Μπάσκετ για την μικρή Αλεξία το Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου στις 13:00 στο Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ Σχηματαρίου.

Δίνουμε το παρών στον αγώνα μπάσκετ και ενισχύουμε την 9χρονη Αλεξία

Φιλανθρωπικός αγώνας μπάσκετ για την 9χρονη Αλεξία που τραυματίστηκε από αδέσποτη σφαίρα - Πώς να συνδράμουμε

Η ομάδα μπάσκετ Ερμής Σχηματαρίου σε συνεργασία με την ΔΗ.Κ.Ε.Τ. Δήμου Τανάγρας και τον Εμπορικό και Επαγγελματικό Σύλλογο Σχηματαρίου ,διοργανώνουν το Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2021 και ώρα 13:00 μ.μ. στο Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ Σχηματαρίου φιλικό αγώνα στα πλαίσια προετοιμασίας με την ομάδα της Μυκόνου !
Αξίζει να δώσουμε όλοι το παρών στο Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ Σχηματαρίου, ενώνοντας όλοι μαζί, ακόμα μια φορά, τις δυνάμεις μας για να συγκεντρωθεί το ποσό που απαιτείται και να συνδράμουμε την οικογένεια και το μικρό αγγελούδι που ανεβαίνουν τον δικό τους Γολγοθά και είμαστε σίγουροι πως για ακόμη μια φορά θα νιώσουμε περήφανοι ως Ανθρωποι !!!!
Κατά την διάρκεια του φιλανθρωπικού αγώνα θα τηρηθούν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα και απόλυτη ασφάλεια θα χειροκροτήσουμε τις δύο μεγάλες ομάδες που θα δώσουν με την σειρά τους τον δικό τους αγώνα για την μικρή Αλεξία.

Πώς μπορούμε να ενισχύσουμε οικονομικά τον αγώνα ζωής της μικρής Αλεξίας

Ακόμη και αν δεν καταφέρετε να πάτε στο γήπεδο και να παρακολουθήσετε τον αγώνα μπορείτε να κάνετε την προσφορά σας, καταθέτοντας όποιο ποσό επιθυμείτε στον λογαριασμό της οικογένειας.

GR9401102900000029060617452
Εθνικη τράπεζα
Δικαιούχος : Λουκάς Σαμαρτζής

Διαβάστε επίσης:

Πάτρα: Σήμερα θα “ξυπνήσουν” τον 6χρονο Φώτη – Η κατάσταση της υγείας του

Κορωνοϊός και σχολεία μία εβδομάδα μετά: Ανησυχητικά τα δεδομένα – Ετοιμάζονται ΜΕΘ για παιδιά

Γιατί αυτό το Δημοτικό χάρισε στα πρωτάκια ένα αυτοκόλλητο, μια γόμα, ένα νόμισμα και μια καραμέλα;

“Το παιδί μου είναι δυόμιση μηνών, ζυγιζει 3.510 κιλά και ξεκινάει χημειοθεραπειες. Καρκινοδράκε ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ!”