Φωτορεπόρτερ Γιώργος Μουτάφης: “Η Βαλεντίνα σταμάτησε να κλαίει”

Φωτορεπόρτερ Γιώργος Μουτάφης: "Η Βαλεντίνα σταμάτησε να κλαίει"

Μετά την 81χρονη Παναγιώτα Νουμίδη, η οποία μίλησε πριν από μερικές ώρες στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 λέγοντας, ότι μπορεί να μην έχει πια χαμόγελο, αλλά έχει ελπίδα, έρχεται η συνέχεια της ιστορίας της μικρής Βαλεντίνας, η φωτογραφία της οποίας έγινε επίσης viral, καθώς από το παράθυρο του αυτοκινήτου κοίταζε άφωνη τον κόσμο της να καίγεται.

φωτό: Φωτορεπόρτερ Giorgos Moutafis – giorgos-moutafis.com

Όπως ο ίδιος ο φωτορεπόρτερ, ο οποίος δημοσίευσε και την πρώτη εικόνα, μας ενημερώνει σήμερα, λοιπόν, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook: “Η Βαλεντίνα σταμάτησε να κλαίει” -και ξαφνικά ένα χαμόγελο έλαμψε στο πρόσωπό μας!

Ο ίδιος συνεχίζει: “H μικρή Βαλεντίνα κλαίει καθώς περιμένει να γυρίσει ο πατέρας της που έμεινε πίσω για να σώσει το σπίτι τους από την φωτιά. Η μητέρα της σε κατάσταση σοκ επιχείρησε να επιστρέψει και να μπεί μέσα στην φωτιά για να δει αν είναι καλά ο άντρας της αλλά την σταματήσαμε.

Σαν από μηχανής θεός ο συνάδελφος Nikos Christofakis έβγαλε απο το αυτοκίνητό του ένα μικρό παιχνίδι με σούπερ ήρωες και το χάρισε στο παιδί.

Μόνο αν είσαι γονιός ξέρεις πώς να σταματήσεις το κλάμα ενός παιδιού!”

Σύμφωνα με τον ίδιο, σε επόμενη δημοσίευση, η οικογένεια είναι καλά και το σπίτι τους σώθηκε από τις φλόγες!

Η ιστορία της Βαλεντίνα συγκλόνισε την Ευρώπη, ενώ η γερμανική εφημερίδα Bild πρόλαβε ήδη και δημοσίευσε αφιέρωμα στην ηρωική οικογένεια, με τίτλο “Η Βαλεντίνα νόμιζε ότι ο μπαμπάς της έχει καεί!”

Το δημοσίευμα της Bild για την οικογένεια, με τη μικρή πρωταγωνίστρια που ράγισε καρδιές…

Διαβάστε ακόμα:

Σοκ στην παγκόσμια νομική κοινότητα: Με θανατική ποινή κατηγορείται 8χρονος στο Πακιστάν για βλασφημία

Χίλια μπράβο στις εκδόσεις Διόπτρα (και τους αναγνώστες της): Συγκέντρωσαν 50.000 ευρώ για τους πυρόπληκτους!

Πότε ανοίγουν τα σχολεία για τη σχολική χρόνια 2021-2022