Φρίκη στην Κέρκυρα: Άνδρας ξυλοκόπησε τη γυναίκα του μπροστά σε γονείς και παιδιά, μετά τον αγιασμό

«Κρέμασε το μωρό μας ανάποδα από το μπαλκόνι»: Νεαρή μητέρα καταγγέλει τον πατέρα του παιδιού της στην Πάτρα

Ένα απίστευτο και συνάμα τραγικό περιστατικό εκτυλίχθηκε την Δευτέρα στην Κέρκυρα και μάλιστα μπροστά στα μάτια μικρών παιδιών που είχαν προσέλθει στο σχολείο τους για τον αγιασμό.

«Μία μάνα σήμερα, μετά τον αγιασμό, χτυπήθηκε από τον άντρα της στον δρόμο, έξω από το σχολείο, μπροστά στο παιδί της! Μπροστά σε όλα τα παιδιά!… Αν είσαι εδώ μέσα στείλε μου μήνυμα, να ξέρεις είμαστε πολλές μάρτυρες! Και δεν είσαι μόνη σου», ήταν η ανάρτηση που έκανε τον γύρο του διαδικτύου.

Όπως έγινε γνωστό, σε ένα δημοτικό σχολείο στο Κανόνι της Κέρκυρας ο αγιασμός δεν θύμιζε σε τίποτα το γεγονός που όλοι γνωρίζουμε.

Λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού οι γονείς βρίσκονταν έξω από το προαύλιο και συζητούν. Λίγο παρακάτω βρίσκεται μία γυναίκα που χαιρετά το 8χρονο παιδί της που ξεκινά τη δύσκολη αυτή σχολική χρονιά. Ξαφνικά, ένας άνδρας που στέκεται δίπλα της αρχίζει να της επιτίθεται φραστικά και στη συνέχεια την κλωτσά.

Ανήμπορη να αντιδράσει υπομένει το μαρτύριό της, με το σκηνικό να λαμβάνει χώρα μπροστά από το σχολείο, μπροστά στα έκπληκτα μάτια γονιών και μαθητών.

Ο άνδρας αυτός ήταν ο  πρώην σύζυγός της και πατέρας του παιδιού της και συνεχίζει το αποτρόπαιο έργο του χωρίς έλεος.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, δεν είναι η πρώτη φορά που επιτίθεται στην γυναίκα, η οποία ήδη κατέθεσε μήνυση και θα εξεταστεί από ιατροδικαστή.

«Σήμερα έχει ενημερωθεί και ο διευθυντής της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και περιμένουμε εξελίξεις. Το αστείο και τραγικό συνάμα της υπόθεσης είναι πως αυτός ο «κύριος» ο οποίος εργάζεται ως υπάλληλος του Δήμου, είχε κατέβει ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την νυν δήμαρχο.», ανέφερε μία γυναίκα.

Με πληροφορίες από το protothema.gr