Αρχική Νέα Προσοχή! Αυτά είναι τα προϊόντα που ανακαλούν άμεσα τα καταστήματα ORCHESTRA

Προσοχή! Αυτά είναι τα προϊόντα που ανακαλούν άμεσα τα καταστήματα ORCHESTRA

Η Γενική Γραµµατεία Βιοµηχανίας ανακοινώνει ότι η εταιρεία ORCHESTRA HELLAS Α.Ε., σε συνεργασία µε το Τµήµα Γενικής Ασφάλειας Προϊόντων της ∆ιεύθυνσης Πολιτικής Ποιότητας, εκτελεί πρόγραµµα ανάκλησης καθισµάτων booster της εταιρείας PREMAMAN µοντέλα BLUE CHAIR RISER PREU2V και BLACK CHAIR RISER PREU2U (όλες οι παρτίδες).

Αυτά είναι τα καθίσματα booster που ανακαλούνται

Κατά τη διάρκεια εργαστηριακής δοκιµής, που συνίσταται στην εφαρµογή µιας δύναµης 150Ν για 1 λεπτό σε µια κατεύθυνση σε γωνία 45° προς την κατεύθυνση κατά τη διάρκεια της κανονικής χρήσης, οι ραφές στην περιοχή του καβάλου βρέθηκαν να σπάνε. Λόγω αυτού, το παιδί µπορεί να γλιστρήσει κάτω από τη ζώνη ασφαλείας, γεγονός που µπορεί να οδηγήσει στην παγίδευση του κεφαλιού. Μέχρι αυτή την στιγµή δεν έχει περιέλθει σε γνώση της εταιρείας κανένα ατύχηµα, το οποίο να σχετίζεται µε το συγκεκριµένο θέµα.

Τι πρέπει να κάνετε αν το έχετε αγοράσει

Η εταιρεία ORCHESTRA HELLAS Α.Ε. έχει αποσύρει από τα σηµεία πώλησης τα εναποµείναντα τεµάχια και παρακαλεί τους καταναλωτές να σταµατήσουν άµεσα τη χρήση των συγκεκριµένων προϊόντων και να τα επιστρέψουν στο κατάστηµα αγοράς, προκειµένου να τους επιστραφεί το αντίτιµο αγοράς.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις, οι κάτοχοι παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν µε τα κεντρικά γραφεία της εταιρείας Λ. Θηβών 279 - Αιγάλεω τηλ.210 9836834 µε το τµήµα εξυπηρέτησης πελατών ή στο email: info@orchestrahellas.gr.

Δείτε το κείμενο της ανάκλησης πατώντας εδώ


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.