Αρχική Famous Parents Γέννησε η Κατερίνα Παπουτσάκη!

Γέννησε η Κατερίνα Παπουτσάκη!

Εδώ και λίγες ώρες Κατερίνα Παπουτσάκη κρατά στην αγκαλιά της το δεύτερο μωράκι της! Η ηθοποιός γέννησε το μεσημέρι ένα υγιέστατο αγοράκι βάρους 3.700 γρ.

Αυτό είναι το δεύτερο παιδί της Κατερίνας Παπουτσάκη και του συζύγου της, Παναγιώτη Πιλαφά, καθώς ο πρωτότοκος γιος του είναι ο 5χρονος Μάξιμος.

Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό ο νεογέννητος γιος του θα ονομαστεί Κίμωνας! Μάλιστα σε συνέντευξη που παρχώρησε η ηθοποιός στην εφημερίδα Real News είχε αποκαλύψει σχετικά με το όνομα του δεύτερου γιου της τα εξής:

«Τον δεύτερο γιο μας θα τον πούμε Κίμωνα. Θα γελάσετε, ωστόσο, γιατί αυτό που μέχρι τώρα επικρατεί είναι το «πικουνάκι». Με τον Παναγιώτη ψάχναμε ονόματα με αλφαβητική σειρά και, μόλις πήγαμε στο Π, είδαμε το όνομα Πικούνιος. Πεθάναμε στο γέλιο και από τότε έμεινε, επειδή ακούγεται κάπως γλυκούλι»

Στο πρώτο InstaStory από το μαιευτήριο, η Κατερίνα Παπουτσάκι "ανέβασε" την παρακάτω εικόνα:

Τους εύχομαστε ολόψυχα να τους ζήσει!


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter