«Γιαγιά γίνε γρήγορα καλά, σ’ αγαπάμε»: Συγκινεί ο μικρούλης από το Ηράκλειο με το πανό για την γιαγιά του!

Τίποτα δεν συγκρίνεται με την αγάπη των παιδιών για τους παππούδες τους και η σκέψη και μόνο, ότι μπορεί να τους χάσουν κινητοποιεί τις πιο “μαγικές” τους δυνάμεις!

Η εικόνα ενός μικρού αγοριού από το Ηράκλειο Κρήτης, με ένα μεγάλο πανό που γράφει «Γιαγιά γίνε γρήγορα καλά, σ’ αγαπάμε» κάνει σήμερα τον γύρο του ελληνικού διαδικτύου και συγκινεί.

Η 65χρονη γιαγιά του παιδιού νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου και ο μικρός βρήκε αυτόν τον τρόπο για να της δώσει κουράγιο και να της δείξει την αγάπη του.

Το στιγμιότυπο δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η κόρη της 65χρονης, η οποία αναφέρει ότι η μητέρα της εισήχθη το Σάββατο στο ΠΑΓΝΗ με οξύ αναπνευστικό και μέχρι το πρωί της Τρίτης η κατάσταση της υγείας της δεν είχε βελτιωθεί. Το μεσημέρι της ίδιας ημέρας, επισκέφθηκε την μητέρα της με τον γιο της και αυτό φαίνεται της έκανε καλό:

«Συμπαράσταση μου είπε ο γιατρός συμπαράσταση κουράγιο και ψυχική υποστήριξη χρειάζεται να μην νιώθει μόνη» γράφει η νέα γυναίκα και συμπληρώνει: «Φορτίστηκε πολύ συναισθηματικά φοβήθηκα μήπως δεν της έκανα καλό. Όμως από το βράδυ εκείνο, δεν χρειάστηκε περισσότερο οξυγόνο και η κατάσταση είναι σταθερή».