Γιαγιά ζήτησε μισθό από την κόρη της για να “κρατά” τον ενός έτους εγγονό της -Διχάζεται η κοινή γνώμη

Μία γιαγιά από την Αμερική δέχτηκε τρομερή κατακραυγή από τους χρήστες των social media, όταν αποκάλυψε, ότι ζήτησε από την κόρη της να την πληρώνει με 15 δολάρια την ώρα προκειμένου να «κρατά» το 12 μηνών εγγονάκι της.

Σύμφωνα με την ανάρτησή της: «Η κόρη μου που είναι 29 ετών έχει ένα αγοράκι ενός έτους και σύντομα θα επιστρέψει στη δουλειά. Δουλεύει 5 μέρες την εβδομάδα, από τις 7:30 το πρωί μέχρι τις 3 το μεσημέρι. Πριν λίγες μέρες, με ρώτησε αν θα μπορούσα να κρατάω τον μικρό για 2-3 μέρες την εβδομάδα.

Φυσικά και θα ήθελα να περνάω χρόνο με τον εγγονό μου, αλλά εξήγησα στην κόρη μου πως θέλω να πληρώνομαι 15 δολάρια την ώρα. Εκείνη μου απάντησε πως μπορεί να μου δίνει μέχρι 10 δολάρια την ώρα, αφού πληρώνεται από τη δουλειά της 22 δολάρια την ώρα.

Πρέπει, όμως, να καταλάβει πως έχω τη ζωή μου και τη δουλειά μου και πως θα πρέπει να τα αφήσω όλα αυτά για να προσέχω τον εγγονό μου. Ο χρόνος που θα στερήσω από τις άλλες μου δραστηριότητες αλλά και την δουλειά μου που με συντηρεί, θα πρέπει να πληρωθεί».

Η πλειοψηφία όσων διάβασαν την ανάρτηση της γιαγιάς την κατηγόρησε ότι δεν θέλει πραγματικά να περνάει χρόνο με τον εγγονό της και γι΄αυτό ζήτησε να πληρώνεται. Πολλοί είπαν πως λειτουργεί εγωιστικά, ενώ κάποιοι έφτασαν στο σημείο να αμφισβητήσουν ακόμα και την αγάπη της προς την κόρη και τον εγγονό της. Οι πιο κυνικοί σημείωσαν, ότι για 15 δολάρια την ώρα θα έπρεπε να έχει τουλάχιστον ένα πτυχίο βρεφοκομίας!

Στην αντίποδα, βέβαια, δεν ήταν λίγοι και εκείνοι που αναρωτήθηκαν: «Γιατί να είναι υποχρεωμένη να βοηθά την κόρη της δωρεάν;»

Πηγή: Dailymail.co.uk