Γιάννης Αντετοκούνμπο, το ευχαριστήριο μήνυμά του στους Έλληνες

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι ο πρώτος Έλληνας που θα βρίσκεται στο All Star Game και θα πραγματοποιηθεί στις 19 Φεβρουαρίου στη Νέα Ορλεάνη. Μάλιστα θα είναι βασικός στην πεντάδα της Ανατολής!
Λίγα λεπτά μετά την ανακοίνωση των επίσημων αποτελεσμάτων, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα προς τους Έλληνες, οι οποίοι βοήθησαν και αυτοί ώστε να επιλεγεί βασικός για το All Star Game του ΝΒΑ.

Ο 22χρονος άσος μέσω των Social Media δεν παρέλειψε να τονίσει στο μήνυμά του πως θα αγωνιστεί και γι’ αυτούς που τον ψήφισαν, λέγοντας ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Ελλάδα!

Στην τελική κατάταξη, μέτρηση κατά 50% η ψήφος του κοινού και από 25% η ψήφος των ΜΜΕ και των παικτών του ΝΒΑ.

Ο Αντετοκούνμπο μάλιστα ήταν δεύτερος σε ψήφους για κοινό, παίκτες και ΜΜΕ στους ψηλούς της Ανατολής, πίσω μόνο από τον Λεμπρόν Τζέιμς.

Τα ρεκόρ όμως δεν σταματούν εδώ. Εκτός του ότι γίνεται ο πρώτος Έλληνας που θα πάρει μέρος στο All Star Game, θα γίνει και ο νεότερος μη Αμερικανός παίκτης σε ηλικία 22 ετών και 74 ημερών που θα ξεκινά βασικός αφού θα σπάσει το ρεκόρ του Κινέζου Γιάο Μινγκ.

Ο Αντετοκούνμπο έσπασε μάλιστα και το ρεκόρ του Καρίμ Αμπντούλ Τζαμπάρ, ο οποίος ως παίκτης των Μπακς είχε παίξει στο All Star Game σε ηλικία 23 χρονών και 271 ημερών.

Λίγο μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, ο Αντετοκούνμπο μέσω του επίσημου λογαριασμού του στο facebook, δεν παρέλειψε να πει ένα ευχαριστώ σε όλους τους Έλληνες.