“Γιατί να μάθει ένα παιδί, Αρχαία Ελληνικά σήμερα; Εγώ στο σχολείο δεν ήθελα ούτε να τα βλέπω!”

Αυτή είναι μία από τις πιο συχνές απορίες που ακούμε από τους γονείς όταν επικοινωνούν με τη Γραμματεία της Ελληνικής Αγωγής.

Μία ερώτηση που σπανίως απαντούμε. Προσκαλούμε απλώς το παιδί στο πρώτο, δοκιμαστικό μάθημα που γίνεται πάντα δωρεάν για τους καινούργιους μαθητές. Και οι απαντήσεις δίνονται από το ίδιο το παιδί!

Τα Αρχαία Ελληνικά είναι η γλώσσα του μέλλοντος

Τα Αρχαία Ελληνικά διδάσκονται στην Ελληνική Αγωγή με τρόπο ευχάριστο και προσιτό.

Τα παιδιά μαθαίνουν και κατανοούν πολύ γρήγορα δύσκολες και πολυσύνθετες λέξεις μέσω της μυθολογίας, ενώ μαγεύονται από τους ήρωες και τα κατορθώματά τους.

Συγχρόνως, εμπλουτίζουν το λεξιλόγιό τους τόσο στον γραπτό, όσο και τον προφορικό λόγο ταξιδεύοντας μέσω της Ετυμολογίας στη ρίζα κάθε λέξης, με αποτέλεσμα να μην κάνουν ορθογραφικά λάθη και να κατανοούν τη σημασία συνθέτων εννοιών.

Το σημαντικότερο όλων όμως είναι ότι δημιουργούν σωστές και γερές βάσεις για όλη τους την σχολική και ακαδημαϊκή πορεία και διδάσκονται την Ιστορία και τον Πολιτισμό ενός σπουδαίου λαού. Εκδρομές και θεατρικά δρώμενα ολοκληρώνουν τη βιωματική μάθηση και το παιδί αποκτά γνώσεις που δεν ξεχνά ποτέ.

Κλείστε θέση στο πρώτο δοκιμαστικό μάθημα

Σας προσκαλούμε στο πρώτο δοκιμαστικό μάθημα που θα γίνει την Παρασκευή 11 και το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου. Λόγω των εκτάκτων συνθηκών, η κράτηση της θέσεως είναι απαραίτητη. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητος. Όλα τα μαθήματα μεταδίδονται και μέσω διαδικτύου.

Μέσω διαδικτύου η ενημέρωση των γονέων

Λόγω μεγάλης συμμετοχής, η προγραμματισμένη ενημέρωση των γονέων, για την Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου στις 19:00, θα προβληθεί ζωντανά αποκλειστικά μέσω διαδικτύου για την αποφυγή συγχρωτισμού στην αίθουσα.

Παρακαλούμε επικοινωνήστε με την Γραμματεία της Ελληνικής Αγωγής στο 2105221314 ή ζητήστε να λάβετε τον σχετικό σύνδεσμο με ένα μήνυμα στο info@ellinikiagogi.gr.