Γιώργος Γιαννόπουλος: “Δεν κατάλαβα ότι η Δέσποινα Ολυμπίου απέβαλε στη σκηνή του J2US”

Γιώργος Γιαννόπουλος: "Δεν κατάλαβα ότι η Δέσποινα Ολυμπίου απέβαλε στη σκηνή του J2US"

Την προηγούμενη σεζόν η Δέσποινα Ολυμπίου και ο Γιώργος Γιαννόπουλος αποτέλεσαν στο talent show J2US, ένα ζευγάρι που συζητήθηκε πολύ. Για πολλούς λόγους.

Ο σημαντικότερος εξ αυτών ότι η Δέσποινα Ολυμπίου απέβαλε στη διάρκεια των γυρισμάτων, κάτι που κράτησε κρυφό πολύ καιρό.

Δεν ήθελα να μας ευνοήσουν

«Ζούσα μία πολύ όμορφη περίοδο αλλά δυστυχώς είχα αποβάλει. Στον ενάμιση μήνα. Την ώρα που είχα την αιμορραγία βγήκα στη σκηνή. Είχα ένα κορίτσι στο καμαρίνι και το είπα μόνο σε αυτή. Δεν ήθελα να είναι λόγος για να μας ευνοήσουν ή να γίνει θέμα».

Ο Γιώργος Γιαννόπουλος σε συνέντευξή του σήμερα μίλησε για την εμπειρία που αποκόμισε συμμετέχοντας στο J2US αλλά και για την αποβολή που είχε επί σκηνής η παρτενέρ του Δέσποινα Ολυμπίου.

Πέρασα τέλεια

“Εννοείται θα πήγαινα ξανά στο J2US. Πέρασα τέλεια. Πήγα εκεί γιατί έχω αυτογνωσία. Θα μπορούσα να ήμουν τραγουδιστής. Δεν έγινα γιατί δεν θα ήμουν ποτέ πρώτο όνομα, καθώς δεν έχω τη φωνή του Πάριου ή του Νταλάρα. Μπορεί το χειμώνα να τραγουδήσω σε κάποιο μαγαζί, στο οποίο θα υπάρχουν όλα τα είδη της μουσικής.

Δεν αντιλήφθηκα την αποβολή

«Όχι, δεν κατάλαβα τίποτα. Το έμαθα μετά. Τη Δέσποινα την αγαπάω και εκείνη εμένα. Μάλιστα, για το μαγαζί που σου ανέφερα, το έχω πει και σε εκείνη, αν γίνει να συμμετέχει. Είναι μια σπουδαία τραγουδίστρια και ένας πολύ καλός άνθρωπος», είπε ο ηθοποιός στο περιοδικό «Λοιπόν».

Διαβάστε επίσης

“Στη Μάνη έτσι καθαρίζουμε τις δουλειές μας”: Η τελευταία κουβέντα του 54χρονου που σκότωσε τη γυναίκα του στη Λάρισα

Παγώνη: “Οι γονείς να μη φοβούνται να εμβολιάσουν τα παιδιά”

Ο Άκης Πετρετζίκης και η Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ έφτιαξαν αυτή την υπέροχη τούρτα