Γιώργος Πρίντεζης: Ο ευτυχισμένος μπαμπάς μιλά πρώτη φορά για τη νεογέννητη κόρη του

Σχεδόν ένα μήνα μετά τον ερχομό της κόρης του, ο Γιώργος Πρίντεζης παραχώρησε την πρώτη του συνέντευξη ως μπαμπάς και μίλησε μεταξύ άλλων για τον τρόπο με τον οποίο έχει αλλάξει ολόκληρη η ζωή και η καθημερινότητά του.

Στις 3 Αυγούστου ο διεθνής καλαθοσφαιριστής και η σύντροφός του Στέλλα Κωστοπούλου, κράτησαν στην αγκαλιά τους τη νεογέννητη κόρη τους, η οποία ολοκλήρωσε την ευτυχία του αγαπημένου ζευγαριού!

«Το συναίσθημα του να γίνεσαι πατέρας και να βλέπεις για πρώτη φορά το παιδί σου είναι μοναδικό. Είναι κάτι που δεν μπορώ να περιγράψω. Το πρώτο πράγμα που νιώθεις και καταλαβαίνεις είναι ότι αλλάζουν οι προτεραιότητές σου, ο τρόπος σκέψης σου και ο τρόπος που αντιμετωπίζεις την καθημερινότητα, αλλά και το μέλλον. Είναι πολύ σημαντικό να μην έχεις το άγχος της επιβίωσης όταν έχεις να μεγαλώσεις ένα παιδί, και στο ψυχολογικό αλλά και στο πρακτικό κομμάτι», δήλωσε ο ευτυχισμένος πατέρας στο Πρώτο Θέμα και συνέχισε:

«Υπάρχουν όμως και αρνητικά, αφού η ζωή του αθλητή απαιτεί θυσίες. Μπόρεσα να είμαι μαζί της μόλις λίγες ημέρες και, φυσικά, δεν τη χόρτασα. Τώρα έφυγα για 20 μέρες από το σπίτι, η κόρη μου είναι μόλις λίγων ημερών και δεν μου είναι καθόλου εύκολο!».