Γιορτή της Μητέρας: The Ellinikon Mother’s Day Fun Run – Εσείς θα λάβετε μέρος;

Γιορτή της Μητέρας: The Ellinikon Mother’s Day Fun Run - Εσείς θα λάβετε μέρος;

Τη γιορτή της Μητέρας θα γιορτάσουμε την Κυριακή 14 Μαϊου και σίγουρα είναι μια πολύ ευχάριστη πρόταση να βρεθούμε όλοι, οικογενειακώς, στο υπέροχο The Ellinikon για μια εμπειρία διαφορετική. Πάμε να τη δούμε;

H LAMDA Development, σε συνεργασία με την πρωταθλήτρια και μαραθωνοδρόμο Μαρία Πολύζου, γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα της Μητέρας και διοργανώνει την Κυριακή 14 Μαΐου 2023 το The Ellinikon Mother’s Day Fun Run, 3 χλμ., στο The Ellinikon Experience Park.

Με στόχο τη στήριξη του Eliza – Σωματείου Ενάντια στην Κακοποίηση του Παιδιού, εθελοντές από τη LAMDA Development θα υποδεχθούν στο Experience Park του Ελληνικού οικογένειες, παιδιά και όσους αγαπούν το τρέξιμο, σε έναν αγώνα δρόμου με ισχυρό συμβολισμό.

Η εκκίνηση θα δοθεί στις 11:00, μπροστά από το The Ellinikon Experience Centre, από όπου οι δρομείς θα ακολουθήσουν την ειδικά επιλεγμένη διαδρομή που έχει οριστεί από τους διοργανωτές.

Πριν από τον αγώνα, η Μαρία Πολύζου θα μιλήσει με μικρούς και μεγάλους για τα οφέλη της άσκησης και πώς αυτή μπορεί να ενταχθεί στην καθημερινότητά τους.

Για εγγραφές πατήστε εδώ

Οι εγγραφές θα είναι ανοιχτές μέχρι και την Πέμπτη 11 Μαΐου 2023.

Οι δρομείς θα μπορούν να προμηθεύονται τον αριθμό τους και σχετικό με τη διοργάνωση υλικό, από τη γραμματεία που θα λειτουργεί την ημέρα του αγώνα από τις 09:00-10:30 μέσα στο Experience Park.

Το συμβολικό κόστος συμμετοχής ανέρχεται στα 5€ κατά άτομο, ενώ τα παιδιά έως 12 ετών συμμετέχουν δωρεάν.

Με την ολοκλήρωση του αγώνα, η LAMDA Development, θα διπλασιάσει το ποσό από τα έσοδα που θα συγκεντρωθούν από τις συμμετοχές, με στόχο την επιπλέον στήριξη του Σωματείου Εliza.

O αγώνας πραγματοποιείται με την ευγενική υποστήριξη των everest exclusive, των παγωτών ALGIDA, του βιταμινούχου νερού Vitamin Well και του εστιατορίου Kowalski.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε το experiencepark.theellinikon.com.gr

Διαβάστε επίσης

Σοκ στην Καλλιθέα: Αυτοκίνητο παρέσυρε και σκότωσε 12χρονη

Φυλοσύνδετη υποφωσφαταιμική ραχίτιδα: Νέα εποχή στη θεραπεία μιας σπάνιας πάθησης που αφορά τα παιδιά