Γονείς, αυτά τα τουβλάκια είναι για σας και σίγουρα θα γίνουν το αγαπημένο σας χόμπι φέτος το καλοκαίρι

lego

Η νέα σειρά παιχνιδιών της Lego για ενήλικες είναι ό,τι χρειαζόμασταν για να χαλαρώσουμε μέσα στα όσα συμβαίνουν αυτή την αρκετά… περίεργη χρονιά.

Η εταιρεία προχώρησε στην αποκάλυψη της νέας αυτής σειράς την Τετάρτη, 1 Ιουλίου αναφέροντας στη δήλωσή της πως πρόκειται για «έναν νέο καμβά για τη δημιουργική έκφραση».

Η σειρά ανήκει στην κατηγορία προϊόντων “Dubbed LEGO Art” και επιτρέπει στους ενήλικες να χαλαρώνουν δημιουργώντας LEGO αριστουργήματα, εμπνευσμένα από έργα μεγάλων καλλιτεχνών, κινηματογραφικές ή μουσικές επιτυχίες.

Κάθε σετ περιλαμβάνει μοναδικά, μικρά τουβλάκια τα οποία όταν τοποθετηθούν σωστά απεικονίζουν ένα ιδιαίτερο, δημοφιλές έργο και ένα κιτ για να κρεμάσετε το έργο σας όταν το ολοκληρώσετε.

Το ακόμα καλύτερο; Καθώς βάζετε στη σειρά τα τουβλάκια σας, μπορείτε να ακούτε άγνωστες ιστορίες σχετικές με το κομμάτι που δημιουργείτε (έρχονται μαζί με το σετ), όπως λεπτομέρειες για τον Andy Warhol ή ανέκδοτες ιστορίες από τους δημιουργούς του Star Wars!

Προς το παρόν μπορείτε να αποκτήσετε τα σετ στα επίσημα καταστήματα της LEGO ή μέσω διαδικτύου, στο LEGO.com.

Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να αποφασίσετε ποιο σετ σας αρέσει πιο πολύ: οι ήρωες της Marvel, ο πίνακας της Μέριλυν Μονρόε όπως τον είχε φτιάξει ο Andy Warhol, το κιτ των Beatles ή το σετ του Star Wars.

Η τιμή για κάθε σετ φτάνει τα 129,99€, ενώ θα είναι διαθέσιμα στο κοινό από την 1η Αυγούστου. Προς το παρόν μπορείτε μόνο τα προπαραγγείλετε στο site.