Γονείς ΜΗΝ κάνετε στα παιδιά σας το self test για τα σχολεία – Η νέα ανακοίνωση της Πολ. Προστασίας

Aρνητικό self test χθες - θετικό σήμερα: Τι ισχύει στην περίπτωση αυτών των μαθητών

Ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και και Πολιτικής Προστασίας Χρήστος Στυλιανίδης προχώρησε σε έκτακτη ενημέρωση για την εξέλιξη της κακοκαιρίας “Ελπίδα” σε όλη τη χώρα και στην Αττική.

Τηλεκπαίδευση στα κλειστά σχολεία

Για τα σχολεία ανέφερε ότι η οδηγία είναι η διεξαγωγή τηλεκπαίδευσης  για όλους τους μαθητές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης που οι σχολικές μονάδες δεν λειτουργούν λόγω κακοκαιρίας. Όπως επισήμανε η τηλεκπαίδευση για όλους τους μαθητές θα διεξάγεται πρωινές ώρες.

Μάλιστα, όπως ανακοινώθηκε και από το γραφείο του Γενικού Γραμματέα Πρωτοβάθμιας, Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, Αλέξανδρου Κόπτση, θα πραγματοποιηθεί  τηλεκπαίδευση και αύριο, Τρίτη 25/1, στις περιοχές στις οποίες τα σχολεία παραμένουν κλειστά με απόφαση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Η τηλεκπαίδευση πραγματοποιείται τις πρωινές ώρες και για την πρωτοβάθμια και για τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση, σύμφωνα με το πρόγραμμα που στέλνουν οι διευθυντές και οι εκπαιδευτικοί στους γονείς και τους μαθητές.

Τι θα ισχύσει για τα self test των μαθητών

Η απίστευτη ατάκα γονέα για το θετικό self test του παιδιού του που μας άφησε όλους άφωνους!

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε και για το self test στο οποίο θα έπρεπε υπό κανονικές συνθήκες να υποβληθούν οι μαθητές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης σήμερα προκειμένου να πάνε αύριο σχολείο. Εφόσον τα σχολεία θα είναι κλειστά, οι μαθητές ΔΕΝ πρέπει να υποβληθούν στο self test. Όπως ανακοίνωσε το αρμόδιο Υπουργείο Παιδείας θα δοθούν νέες οδηγίες για το πρόγραμμα διενέργειας self test αυτήν την εβδομάδα στις περιοχές που τα σχολεία έκλεισαν λόγω καιρού.

Διαβάστε επίσης:

Νέα ανακοίνωση για την τηλεκπαίδευση – Τι θα ισχύσει αύριο στα σχολεία που είναι κλειστά

Κρήτη: Περιπέτεια για δύο οικογένειες που εγκλωβίστηκαν στα χιόνια – Ανάμεσά τους 5 παιδιά

Για να αλλάξει ένα παιδί συμπεριφορά, το σημαντικότερο συστατικό είναι η αγάπη