Γονείς, προσοχή! Ανακαλείται ηλεκτρική συσκευή από τα καταστήματα JUMBO

Γονείς, προσοχή! Ανακαλείται ηλεκτρική συσκευή από τα καταστήματα JUMBO

Η Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας ανακοινώνει ότι η εταιρεία JUMBO ΑΕΕ., εκτελεί πρόγραμμα ανάκλησης του προϊόντος Μεταλλικό ηλεκτρικό μπρίκι (Pot coffee-maker) με εμπορικό σήμα SINBO μοντέλο/τύπος SCM-2943, υπό την εποπτεία της Διεύθυνσης Τεχνικής Βιομηχανίας Νομοθεσίας, βάσει των διατάξεων του άρθρου 31 του ν.4072/12 (Α΄86) και των άρθρων 5, 6 και 8 της κ.υ.α.
Ζ3/2810/2014 (Β’ 1885).

Το πρόγραμμα αφορά την ανάκληση λόγω τεχνικών προβλημάτων, των ήδη διατεθεισών ποσοτήτων του παραπάνω προϊόντος κατασκευής της εταιρείας Deima Elektromekanik A.S., που έχουν διατεθεί στην Ελληνική αγορά από την εταιρεία JUMBO ΑΕΕ.

Ανάκληση του προϊόντος «Μεταλλικό ηλεκτρικό μπρίκι (Pot coffee-maker) με
εμπορικό σήμα SINBO μοντέλο/τύπος SCM-2943»

Γονείς, προσοχή! Ανακαλείται ηλεκτρική συσκευή από τα καταστήματα JUMBO

Η ανάκληση οφείλεται στο γεγονός ότι μετά από κατάλληλους ελέγχους αποδείχτηκε ότι το εν θέματι προϊόν δεν συμμορφώνεται με τους στόχους ασφάλειας του άρθρου 3 και του Παραρτήματος Ι της Οδηγίας για τον Ηλεκτρολογικό Εξοπλισμό Χαμηλής Τάσης (LVD). Σημειώνεται ότι μέχρι στιγμής υπάρχει μόνο μία αναφορά βλάβης στην Ελλάδα, πλην όμως η εταιρεία, για λόγους ασφαλείας, προβαίνει σε ανάκληση του συνόλου των τεμαχίων του προϊόντος που έχουν διατεθεί στην Ελληνική αγορά.

Η εταιρεία JUMBO AEE ανακοίνωσε ότι όσοι από τους πελάτες το έχουν ήδη αγοράσει από την ανωτέρω εταιρεία, καλούνται να το επιστρέψουν σε
οποιοδήποτε κατάστημα της εταιρείας. Αυτό θα αντικατασταθεί με οποιοδήποτε άλλο προϊόν επιλέξουν από το κατάστημά, ίσης αξίας με αυτήν της αγοράς του ανακαλούμενου προϊόντος. Οι κάτοχοι και χρήστες του εν λόγω προϊόντος καλούνται να απόσχουν από τη χρήση του προϊόντος.

Παρατίθεται ο διαδικτυακός σύνδεσμος με τη σχετική Ανακοίνωση της εταιρείας https://www.ejumbo.gr/i-etairia/engyiseis-loipes-anakoinoseis/

Δείτε το κείμενο της ενημέρωσης εδώ 

Διαβάστε επίσης:

Πάτρα: Η άγνωστη κατάθεση του παππού για τον θάνατο της Μαλένας – Τα 25 άτομα που θα μιλήσουν στις Αρχές

Μιχάλης Οικονόμου: “Το παιδί μου μπορεί να γίνει στόχος επειδή είμαστε μια ομόφυλη οικογένεια”

Κατερινόπουλος για θάνατο 3 κοριτσιών: “Θεωρώ ότι είναι σε μεγάλο βαθμό εγκληματική ενέργεια” (video)