Αρχική InfoMommy Νέα H Henkel Hellas υποστηρίζει το πρότυπο Εθνικό Νηπιοτροφείο

H Henkel Hellas υποστηρίζει το πρότυπο Εθνικό Νηπιοτροφείο

Η νέα παιδική χαρά του Πρότυπου Εθνικού Νηπιοτροφείου, η οποία αποτελεί δωρεά της Henkel Hellas, εγκαινιάστηκε επίσημα στις 24 Μαΐου με ένα παιδικό πάρτι. Στις 8 Ιουνίου και για πρώτη φορά, η εταιρεία πραγματοποίησε Ημέρα Εθελοντισμού για όλους τους υπαλλήλους της, οι οποίοι με μεγάλη χαρά και συγκίνηση, συμμετείχαν στην βελτίωση του περιβάλλοντα χώρου του νηπιοτροφείου!

Οι υπάλληλοι της Henkel Hellas και από τους τρεις επιχειρηματικούς τομείς της - των Απορρυπαντικών και Καθαριστικών Οικιακής Χρήσης, των Καλλυντικών/Προϊόντων Ομορφιάς & Προσωπικής Φροντίδας και των Συγκολλητικών Τεχνολογιών - ένωσαν τις δυνάμεις τους για ένα κοινό σκοπό.

Σημείο συνάντησης της Ημέρας Εθελοντισμού ήταν η ολοκαίνουργια παιδική χαρά η οποία ήταν δωρεά της Henkel Hellas και η οποία είχε εγκαινιαστεί μερικές μέρες νωρίτερα, γεμίζοντας τον προαύλιο χώρου του ΠΕΝ με χαμόγελα και χαρούμενο παιχνίδι. Στη συνέχεια, όλοι οι υπάλληλοι χωρίστηκαν σε μικρότερες ομάδες, ώστε να προχωρούν παράλληλα τις εργασίες της ημέρας και το βάψιμο των κάγκελων των εξωτερικών χώρων των εγκαταστάσεων. Η πρώτη Ημέρα Εθελοντισμού της Henkel Hellas ήταν μία ημέρα γεμάτη χαμόγελα και συναισθήματα υποστήριξης για τα παιδιά και το προσωπικό του ΠΕΝ.

Ο Γιώργος Τσουνάκης, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Henkel Hellas ανέφερε σχετικά: «Είμαστε όλοι πολύ περήφανοι που υποστηρίζουμε ενεργά το Πρότυπο Εθνικό Νηπιοτροφείο. Ευχόμαστε τα παιδιά να χαρούν την καινούρια παιδική χαρά και να δημιουργήσουν πολλές χαρούμενες παιδικές αναμνήσεις! Ξεκινήσαμε με τη δωρεά της νέας παιδικής χαράς και συνεχίσαμε με την 1η Ημέρα Εθελοντισμού από όλους τους υπαλλήλους της Henkel και θα συνεχίσουμε με νέες δράσεις. Η Henkel Hellas θα συνεχίσει να υποστηρίζει την τοπική κοινωνία αλλά και να είναι ενεργός αρωγός όσων έχουν ανάγκη».

Η κοινωνική προσφορά - ή η εταιρική υπευθυνότητα - ήταν πάντα αναπόσπαστο μέρος της αίσθησης υπευθυνότητας της Henkel ως εταιρείας. Αφορά σε μια παράδοση η οποία χρονολογείται από τον ιδρυτή της, Fritz Henkel και η οποία έχει ενσωματωθεί στις αξίες της εταιρείας. Η Henkel μαζί με τους υπαλλήλους της, τους συνταξιούχους της, του πελάτες και τους καταναλωτές της υποστηρίζει πολλά προγράμματα εταιρικής υπευθυνότητας σε όλο τον κόσμο.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter