Ζεις στην Ελλάδα; Αυτή είναι η σημαντικότερη επένδυση που πρέπει να κάνεις για το σπίτι σου

Κάθε καλοκαίρι μία από τις αγαπημένες μου στιγμές είναι να κάθομαι στο μπαλκόνι παρέα με τα παιδιά μου και να απολαμβάνουμε το παγωτό μας στη δροσιά. Μέχρι πριν λίγο καιρό, όμως, για να απολαύσω αυτή τη στιγμή έπρεπε να βραδιάσει, αφού δεν είχαμε τοποθετήσει τέντες στα μπαλκόνια μας και ο δυνατός ήλιος δεν μας επέτρεπε να χαρούμε την απογευματινή μας συνήθεια.

Έτσι, φέτος, αποφασίσαμε με το σύζυγό μου να τοποθετήσουμε τέντες στο μπαλκόνι μας, πράγμα για το οποίο ψάξαμε πολύ. Θέλαμε η εταιρεία που θα εμπιστευόμασταν να μας παρέχει προϊόντα που θα αντέχουν στον χρόνο και θα είναι ποιοτικά.

Μετά από αναζήτηση ημερών και προτροπή πολλών φίλων, καταλήξαμε σε μια εταιρία με ιστορία χρόνων. Ποια ήταν αυτή; Η εταιρεία «Tent-Mar», η οποία λειτουργεί από το 1986 με αξιοπιστία στο χώρο της σκίασης.

Η εταιρεία, υπεύθυνος της οποίας είναι ο κ. Δημήτρης Μαργαρίτης, εγγυάται την παροχή υπηρεσιών με υψηλές προδιαγραφές, έχοντας ως γνώμονα πάντα την ικανοποίηση των αναγκών και των απαιτήσεων της σύγχρονης κατοικίας και επαγγελματικής στέγης.

Η συνεχής επιμόρφωση και εξειδίκευση σε νέες τεχνολογίες, η άριστη ποιότητα των υλικών, η οργάνωση, η συνέπεια, η υπευθυνότητα, η φιλική εξυπηρέτηση, το άψογο και μόνιμο σέρβις σε συνδυασμό με τις καλές τιμές, κέρδισε την εμπιστοσύνη του κόσμου – και τη δική μας – και οδήγησε την επιχείρηση στην κορυφή της επιτυχίας. Διαθέτει τα πιο σύγχρονης τεχνολογίας συστήματα σκίασης, με τις αυστηρότερες προδιαγραφές ασφαλείας, ποιότητας και αισθητικής.

Η υποστήριξη που παρέχει στον πελάτη, μάλιστα, δεν εξαντλείται μόνο στη φάση της μελέτης, του σχεδιασμού και της κατασκευής του εκάστοτε έργου, αλλά συνεχίζεται ενεργά και μετά την αποπεράτωση του έργου. Έτσι εξασφαλίζεται, πως οι κατασκευές τους ανταποκρίνονται στις υψηλές προδιαγραφές που έχουν θέσει και διασφαλίζουν την μακρόχρονη ικανοποίηση του συνεργάτη – πελάτη τους.

Στόχος της εταιρείας είναι να συνδυάζει τη σύγχρονη αισθητική με τη χρηστικότητα, κατασκευάζοντας εγκαταστάσεις στέγασης υπαίθριων χώρων, αίθρια, τέντες και συστήματα σκίασης. Η ευελιξία και πολυμορφικότητα των κατασκευών προσδίδει μοναδικά χαρακτηριστικά, ενώ εξυπηρετεί δημόσιους χώρους κάθε χρήσης, αλλά και κατοικίες.

Επισκεφθείτε την έκθεση της εταιρίας στο Γαλάτσι για να ξεναγηθείτε σ’ έναν ξεχωριστό κόσμο χρωμάτων και σχεδίων. Ή απλώς τηλεφωνήστε και οι ειδικοί των «Tent-Mar» θα έρθουν στον χώρο σας, προτείνοντας τη σωστή λύση για τις ανάγκες σας.

Tent-Mar

Καραϊσκάκη 12, Γαλάτσι 11146 / Αθήνα

Τηλέφωνο: 2102930419

Κινητό: 6932340333, 6976611900

E-mail: d.margaritis10@gmail.com