Η αγαπημένη σου γειτονιά για κάθε ώρα της ημέρας… και από το σπίτι

Τις ημέρες αυτές, ο αγαπημένος προορισμός μικρών και μεγάλων ακολουθεί την επικαιρότητα και χρησιμοποιεί τα ψηφιακά μέσα για να παραμείνει «κοντά» στο κοινό, έστω και από μακριά. Στηρίζοντας το μήνυμα «Μένουμε σπίτι» το Εμπορικό Κέντρο AVENUE αναπροσαρμόζει τη θεματολογία των κοινωνικών του δικτύων, ώστε να αποτελέσει πόλο έμπνευσης και επικοινωνίας μεταξύ των χρηστών των Social Media.

H αγαπημένη ατμόσφαιρα της γειτονιάς

Μεταφέρει την αγαπημένη ατμόσφαιρα της γειτονιάς στον ψηφιακό κόσμο. Παραμένει ενεργό διαδικτυακά και θυμίζει σε όλους πως -ευτυχώς- το «μαζί» είναι ακόμα εφικτό με πολλούς τρόπους.

Προτεραιότητα η ασφάλεια

Έχοντας όπως πάντα προτεραιότητα την ασφάλεια του κοινού και των εργαζομένων του, το Εμπορικό Κέντρο AVENUE μετά από οδηγίες της κυβέρνησης έβαλε σε παύση τις δραστηριότητές του, από τη στιγμή που δόθηκε η εντολή. Με ευαισθησία και υπευθυνότητα προχώρησε στο κλείσιμο όλων των εμπορικών καταστημάτων, των καταστημάτων εστίασης και των χώρων παραμονής των παιδιών.

Εξαίρεση αποτελούν το Υπερμάρκετ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ, που λειτουργεί καθημερινά από τις 07:00 έως 21:00 και το Σάββατο από 07:00-20:00 καθώς και το Φαρμακείο που ακολουθεί κανονικά το ωράριό του. Σε αυτούς τους εργαζομένους που συνεχίζουν με συνείδηση να εξυπηρετούν τον κόσμο, μέσα στις νέες συνθήκες που βιώνουμε, το AVENUE αφιερώνει ένα μεγάλο «ευχαριστώ».