Η ανάρτηση του Ρουβά για το Μάτι – «Δεν μπορούμε και δεν πρέπει να ξεχάσουμε»! (φωτογραφία)

Με μία ανάρτηση στο διαδίκτυο αναφέρθηκε ο Σάκης Ρουβάς στη σημερινή μαύρη επέτειο του ενός χρόνου από τη φονική φωτιά στο Μάτι.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής μπορεί να μην ήταν παρών στην καταστροφική πυρκαγιά στο Μάτι, ωστόσο στο σπίτι του στον Νέο Βουτζά, που υπέστη μικρές ζημιές, καίγοντας κάποια από τα δέντρα και τα φυτά του κήπου, βρισκόταν ο μικρός γιος του μαζί με τους παππούδες του.

Μάλιστα, η Σάκης Ρουβάς είχε κάνει και μία ανάρτηση στο Instagram, όπου έλεγε: «Δεν χωράει ο ανθρώπινος νους το μέγεθος της τραγωδίας που έχει συμβεί στον τόπο μας. Βλέπω την περιοχή που ζω, συγκλονίζομαι και θρηνώ για τις οικογένειες που έχασαν τους ανθρώπους τους».

Σήμερα, έκανε μια νέα ανάρτηση με μια φωτογραφία που δείχνει στάχτες κι αποκαΐδια και μερικά ανθισμένα μοβ κυκλάμινα να ξεφυτρώνουν κόντρα στο μαύρο και έγραψε:

«Μια καταστροφή που δεν μπορούμε και δεν πρέπει να ξεχάσουμε, όσο κι αν δεν αντέχουμε να δεχτούμε το μέγεθός της. Ένα χρόνο μετά και οι πληγές μένουν ανοιχτές. Για όσους έχασαν τους δικούς τους ανθρώπους. Για όσους είδαν να σβήνονται τα μέρη με τις πιο όμορφες αναμνήσεις τους και με αργούς ρυθμούς προσπαθούν να ξαναχτίσουν την καθημερινότητα που έχασαν…».

Διαβάστε περισσότερα εδώ