Η απίθανη απάντηση μαθητή στο σχόλιο της δασκάλας που του διόρθωσε το τετράδιο

Αλιεύσαμε στο διαδίκτυο την απίθανη απάντηση ενός μαθητή των πρώτων τάξεων του Δημοτικού στο σχόλιο της δασκάλας του στα γραφόμενά του, καθώς η αβλεψία που του καταλογίζει, εκείνος της εξηγεί ότι δεν ισχύει.

Για ακόμη μια φορά η σελίδα “Μικρά Ανθρωπάκια” αναδεικνύει την παιδική αθωότητα, τον αυθορμητισμό, τον τρόπο με τον οποίο οι λιλιπούτειοι μαθητές υπερασπίζονται τη γνώμη τους.

Τι συνέβη και ο μαθητής σχολιάζει την διόρθωση της δασκάλας;

Η απίθανη απάντηση μαθητή στο σχόλιο της δασκάλας που του διόρθωσε το τετράδιο

Όπως αναφέρεται και στην ανάρτηση, μια από τις διορθώσεις της δασκάλας στο τετράδιο του μαθητή ήταν η προσθήκη του “Α” στη λέξη απειλούνται. Ο μαθητής που δεν άντεξε τη διόρθωση καθώς είχε γράψει το “Α” της ανταπαντά ότι “ήταν και είναι Α”. 

Το εν λόγω απόσπασμα το απομόνωσε και το έστειλε η μαμά του μαθητή λέγοντας ότι “Νευρίασε ο γιος μου γιατί του διόρθωσαν το “α” ενώ το είχε γράψει σωστά! Οπότε δεν άντεξε και το σχολίασε!”.

Τα “Μικρά Ανθρωπάκια” θέλησαν να αναδείξουν την αποστομωτική απάντηση του λιλιπούτειου μαθητή που όρθωσε το ανάστημά του και δεν δίστασε να επισημάνει στη δασκάλα ότι “ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΗΤΑΝ Α”. Μάλιστα, όπως αναφέρουν και στην ανάρτηση ” Αυτά τα Μικρά Ανθρωπάκια που υπερασπίζονται το δίκιο τους, που εκφράζουν την άποψη και το συναίσθημα τους, που τολμούν να απαντούν σε κάθε ισχυρότερο τους, να τα ακούτε προσεκτικά, να σέβεστε αυτό που λένε,
να τα καμαρώνετε  και να μη τους σπάτε τον ευγενικό “τσαμπουκά “.

Διαβάστε επίσης:

Τα νεότερα για την υγεία του 7χρονου Άγγελου που χειρουργήθηκε στον εγκέφαλο

Εριέττα Κούρκουλου Λάτση: Μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της, λέει πώς θα μεγαλώσει το παιδί της

Νίκη Κεραμέως στη Γλασκώβη: «Η αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής ξεκινάει από το σχολείο»