Η Εθνική του 2004 και ο Ότο Ρεχάγκελ στην Κρήτη για αγώνα υπέρ του Συλλόγου ΌΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ

Η πιο λαμπρή σελίδα του ελληνικού ποδοσφαίρου γράφτηκε το 2004. Με την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος και τον Ότο Ρεχάγκελ στον πάγκο της. Έκτοτε έχουν περάσει πολλά χρόνια, έγιναν προσπάθειες να συνεχιστεί το όνειρο ενός ανταγωνιστικού ευρωπαϊκού στυλ παιχνιδιού από την Εθνική μας Ομάδα, αλλά κάπου δεν τα κατάφερε. Παρ’ όλα αυτά, κανείς δεν ξεχνά εκείνη την ομάδα και τον προπονητή της.

Στα πλαίσια ενός ιστορικού reunion, η Εθνική του 2004 αντιμετωπίζει την Τετάρτη στο Παγκρήτιο τους θρύλους της Ίντερ σε έναν αγώνα φιλανθρωπικού χαρακτήρα, τα έσοδα του οποίου θα δοθούν για την ενίσχυση του Συλλόγου ΌΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ. Ο Ότο Ρεχάγκελ δεν θα μπορούσε να λείπει από τη γιορτή.

Ο Γερμανός, προπονητής της ιστορικότερης επιτυχίας του ελληνικού αθλητισμού, έφτασε στην Κρήτη και μίλησε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ:

«Χαίρομαι που θα δούμε ξανά τα παιδιά με τα οποία συνεργαστήκαμε. Ελπίζουμε να έρθει κόσμος στο γήπεδο».

Μιλώντας για τα δικά του συναισθήματα για αυτό το reunion είπε: «Το ότι κρατώ ξανά στα χέρια μου το Κύπελλο είναι ένα πολύ ωραίο συναίσθημα. Η κατάκτηση του Euro ήταν το αποκορύφωμα της θητείας μου στην Ελλάδα. Γράψαμε ιστορία. Για όλους μας ήταν κάτι μοναδικό», ενώ ερωτηθείς αν μπορεί να επαναληφθεί ο άθλος του 2004 απάντησε: «Όλα είναι πιθανά, αλλά πρέπει να έχεις μια ιδανική φουρνιά, όπως είχαμε εμείς το 2004».

Χτες έφτασε και στο Ηράκλειο ο Θοδωρής Ζαγοράκης, ο οποίος και αυτός θα αγωνιστεί κόντρα στην Ίντερ, ενώ αναμένονται και άλλοι διεθνείς.