Αρχική Προτάσεις Αγοράς Η γλύκα είναι στα απλά: Το πιο αρωματικό κέρασμα του καλοκαιριού έρχεται σε δύο νέες γεύσεις

Η γλύκα είναι στα απλά: Το πιο αρωματικό κέρασμα του καλοκαιριού έρχεται σε δύο νέες γεύσεις

Το παραδοσιακό ελληνικό κέρασμα Υποβρύχιο Χίου Σαραντής έρχεται με δύο νέες απολαυστικές γεύσεις, βανίλια και μαστίχα για να μας ταξιδέψει στις γεύσεις των παιδικών μας χρόνων.

Κατάλευκο και αρωματικό το γλυκό υποβρύχιο είναι ο απόλυτος σύντροφος του καλοκαιριού και η παραδοσιακή χιώτικη συνταγή της εταιρεία Σαραντής μας προσκάλει σε μια μοναδική γευστική εμπειρία!

Βρείτε τις συσκευασίες με τη νέα ιδιαίτερη ετικέτα  που «παντρεύει» τη κλασσική αξία με τη μοντέρνα εμφάνιση και σηματοδοτούν τον εορτασμό των 90 χρόνων λειτουργίας Σαραντής.

Στο πλαίσιο του εορτασμού των 90 χρόνων λειτουργείας Σαραντής, η κορυφαία εταιρεία παραδοσιακών προϊόντων, πιστή στους δεσμούς της με τον τόπο καταγωγής της ενισχύει την τοπική κοινωνία. Με την αγορά κάθε συσκευασίας Υποβρυχίο Χίου με γεύση βανίλια και μαστίχα η Σαραντής προσφέρει μέρος των εσόδων της στην ΚΙΒΩΤΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ-ΑΙΓΑΙΟΥ στηρίζει τα παιδιά που έχουν ανάγκη από ένα ασφαλές περιβάλλον για να μεγαλώσουν.

Αναζητήστε και εσείς στα supermarkets τις δύο νέες γεύσεις υποβρύχιο Χίου Σαραντης και θυμηθείτε τη γλύκα των παιδικών σας χρόνων. Γιατί η γλύκα είναι στα απλά!


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter