Η Η&Μ σας προσκαλεί σε ένα μεγάλο πάρτι αφιερωμένο στην αειφόρο μόδα και το περιβάλλον (13/4)

Το Σάββατο 13 Απριλίου το flagship κατάστημα της Η&Μ Ερμού 54 ανοίγει τις πόρτες του, μετά την πρόσφατη ανακαίνισή του, για να υποδεχθεί όλους τους λάτρεις της μόδας και του στυλ, σε μια μεγάλη γιορτή αφιερωμένη στην αειφορία.

Με κεντρικό μήνυμα «Ας κλείσουμε μαζί τον κύκλο ζωής του ρούχου!» η Η&Μ παρακινεί μικρούς και μεγάλους να δώσουν το παρών σε αυτό το ξεχωριστό πάρτι και να συμμετέχουν στην Πρωτοβουλία Ανακύκλωσης Ρούχων, ανακυκλώνοντας ανεπιθύμητα ρούχα ή υφάσματα, ανεξαρτήτως μάρκας ή κατάστασης. Για κάθε σακούλα που φέρνετε, η Η&Μ προσφέρει δύο εκπτωτικά κουπόνια 15% σε δύο τεμάχια της επιλογής σας για την επόμενη αγορά σας.

Ο Pepper 96.6 θα εκπέμπει ζωντανά από το κατάστημα της Η&Μ, με την Κωνσταντίνα Νικολοπούλου και το Γιάννη Καστανάκη να μοιράζονται αγαπημένες μελωδίες του σήμερα από τις 12:00 μέχρι τις 16:00.

Φέτος τον Απρίλιο, στο πλαίσιο των δράσεων αειφορίας της, η H&M υποστηρίζει το έργο του WWF Ελλάς για την προστασία του περιβάλλοντος και την ανάδειξη της φυσικής κληρονομιάς της χώρα μας, προχωρώντας σε δωρεά ύψους 10.000€.

Το Σάββατο 13 Απριλίου, από κοινού με το WWF Ελλάς, η H&M δημιουργεί ειδικά εκπαιδευτικά και δημιουργικά εργαστήρια στο ισόγειο και στον 2ο όροφο του καταστήματος Η&Μ Ερμού 54, με στόχο να ενημερώσει τους επισκέπτες για ορισμένες από τις σημαντικότερες περιβαλλοντικές προκλήσεις της εποχής μας, να τους ευαισθητοποιήσει και να τους βοηθήσει να ανακαλύψουν έξυπνους τρόπους με τους οποίους μπορούν να αλλάξουν την καθημερινότητά τους, συμβάλλοντας στην προστασία του πλανήτη.

Οι εκπλήξεις, όμως δε σταματούν εκεί!

Με την αγορά κάθε Η&Μ Conscious πάνινης τσάντας, οι πελάτες της Η&Μ θα έχουν τη ευκαιρία να την εκτυπώσουν με την μέθοδο της μεταξοτυπίας, με τη βοήθεια της δημιουργικής ομάδας Tind Silkscreen, επιλέγοντας το σχέδιο του αγαπημένου τους απειλούμενου ζώου για την επιβίωση του οποίου μάχεται το WWF.

Όλοι θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για τις δράσεις που πραγματοποιεί ο Όμιλος Η&Μ για την προώθηση της Αειφορίας στον κλάδο της υφαντουργίας και να ανακαλύψουν τις δύο νέες ανοιξιάτικες συλλογές της Η&Μ, την Conscious Spring και την Conscious Exclusive, που αποτελούν απτό παράδειγμα ότι αειφορία και μόδα μπορούν να συνδυαστούν.

Πότε: το Σάββατο 13 Απρίλιου Η&Μ Ερμού 54, 12:00 – 17:00!