Αρχική Συνεντεύξεις Η Κάρμεν Ρουγγέρη και η πρόεδρος της ΠΕΑΝΔ μιλούν στο Infokids.gr για τον παιδικό διαβήτη

Η Κάρμεν Ρουγγέρη και η πρόεδρος της ΠΕΑΝΔ μιλούν στο Infokids.gr για τον παιδικό διαβήτη

"Η Ρένια και ο διαβήτης που δεν έκανε κύκλους", είναι μια παιδική θεατρική παράσταση που γράφτηκε από την Κάρμεν Ρουγγέρη αποκλειστικά για την Πανελλήνια Ένωση Αγώνος κατά του Νεανικού Διαβήτη (ΠΕΑΝΔ) και η οποία ανέβηκε το Σάββατο 16 Μαρτίου στο Θέατρο Κιβωτός για δύο μόνο παραστάσεις.

Ένα έργο ξεχωριστό, διδακτικό, πλούσιο σε μουσική και χορό με στόχο να ενημερώσει και να ευαισθητοποιήσει το κοινό για τον Παιδικό Διαβήτη, αναδεικνύοντας τον σεβασμό στην διαφορετικότητα και την μοναδικότητα του κάθε ανθρώπου, την συνύπαρξη και τις αξίες της ζωής. Τα παιδιά στέλνουν μηνύματα, διδάγματα και βοηθούν στην αποδόμηση αντιλήψεων, συμπεριφορών, φόβων και προκαταλήψεων απέναντι σε ένα παιδί με διαβήτη τύπου 1.

Διαβάστε περισσότερα για την μοναδική αυτή παράσταση

Το Infokids.gr βρέθηκε στο Θέατρο Κιβωτός και σας παρουσιάζει αποκλειστικά τη "Ρένια και τον Διαβήτη που δεν έκανε κύκλους"...

Δείτε το video

Κάμερα - Μοντάζ: Δήμητρα Τριανταφύλλου

Συνέντευξη: Σίσσυ Στρέμπα


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.