Αρχική InfoWoman Η Μαρία Μπεκατώρου εξηγεί γιατί μίλησε ανοιχτά για το θέμα του παιδιού και γιατί δεν θα το ξανακάνει

Η Μαρία Μπεκατώρου εξηγεί γιατί μίλησε ανοιχτά για το θέμα του παιδιού και γιατί δεν θα το ξανακάνει

Η Μαρία Μπεκατώρου, πριν δέκα χρόνια περίπου αποφάσισε να μιλήσει ανοιχτά για τη δυσκολία που αντιμετωπίζει στο να μείνει έγκυος. Έκτοτε βέβαια, αυτή έχει γίνει η μόνιμη ερώτηση των δημοσιογράφων σε κάθε συνέντευξη που παραχωρεί. Κάτι που έχει κουράσει και έχει στεναχωρήσει την αγαπητή παρουσιάστρια, αφού πρόκειται για μία κατάσταση, για την οποία προσπαθεί μεν πολύ, αλλά η λύση της δεν εξαρτάται από την ίδια.

Σε συνέντευξή της στο κυπριακό περιοδικό Tvmania, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην ενόχλησή της σχετικά με το να τη ρωτούν συνεχώς αν θέλει να κάνει ένα παιδί και αν της λείπει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ INFOWOMAN.GR


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.