Η Μαρία Παπαγιάννη καλεί τα παιδιά να μείνουν σπίτι και να… γράψουν μια ιστορία!

Σε κάποια παιδιά αρέσει να περνούν τον ελεύθερο χρόνο τους βλέποντας ταινίας. Σε άλλα ζωγραφίζοντας, ενώ πολλά βάζουν μουσική και χορεύουν. Κάποια παιδιά, όμως, λατρεύουν να γράφουν ιστορίες!

Σε αυτά τα παιδιά απευθύνεται τις τελευταίες ώρες η αγαπημένη δημοσιογράφος και συγγραφέας βιβλίων για παιδιά και νέους Μαρία Παπαγιάννη.

Μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Facebook, λοιπόν, η κ. Παπαγιάννη καλεί τα παιδιά να να φτιάξουν όλοι μία ιστορία! Να ξεκινήσουν, δηλαδή, μια ιστορία, την οποία και θα της στείλουν και σιγά-σιγά να γράφουν όλοι μαζί μια ιστορία.

Παιδιά, ελάτε να φτιάξουμε όλοι μαζί μια ιστορία

Μένουμε σπίτι υποχρεωτικά. Και φτιάχνουμε μια ιστορία, όχι υποχρεωτικά αλλά όποιος θέλει. Παίζουμε δηλαδή. Παιδιά σας περιμένω να φτιάξουμε όλοι μαζί μια ιστορία. Μεγάλοι μπορείτε να το πείτε στα παιδιά; Περιμένω τις ιδέες σας για να ξεκινήσουμε. Τις ιδέες των παιδιών σας, των μαθητών σας, των μικρών φίλων σας.

Στο: info@mariapapayanni.gr

ΚΑΙ η ιστορία μας αρχίζει…

«Πάντα ήθελα να γίνω ταξιδευτής. Μια μέρα το πήρα απόφαση. Μάζεψα λοιπόν τα απαραίτητα και ξεκίνησα…»

Ποιος να είναι ο ήρωας; Είναι άνθρωπος ή ζώο; Πως είναι; Έχει κάποιο ιδιαίτερο χαρακτηριστικό; Πώς τον λένε;

ΠΡΟΣΟΧΗ: Δεν θέλω να γράψετε ολόκληρη την ιστορία. ΔΕΝ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΕΚΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ. Στην αρχή θα βρούμε τον ήρωα. Το θέμα είναι να την γράψουμε όλοι μαζί. Θα διαλέξουμε τον ήρωα και θα συνεχίσουμε… Λίγο λίγο.

Αυτό είναι το post της Μαρίας Παπαγιάννη