Η Νίκη Κεραμέως συνάντησε τους μαθητές του 5ου Δημοτικού Σχολείου Μεταμόρφωσης

Η Νίκη Κεραμέως συνάντησε τους μαθητές του 5ου Δημοτικού Σχολείου Μεταμόρφωσης

Η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, πραγματοποίησε επίσκεψη στο 5ο Δημοτικό Σχολείο Μεταμόρφωσης, συνοδευόμενη από το Δήμαρχο Στράτο Σαραούδα.

Την υπουργό υποδέχθηκε η διεύθυνση του σχολείου ενώ σε συνομιλία με τους εκπαιδευτικούς απάντησε για όλα τα τρέχοντα εκπαιδευτικά θέματα ενώ οι δάσκαλοι τη διαβεβαίωσαν για την ομαλή και ασφαλή λειτουργία του σχολείου, στο πλαίσιο της διαδικασίας με τα ατομικά «self-test» διάγνωσης Covid-19 που πραγματοποιούν οι μαθητές.

Η Νίκη Κεραμέως συνάντησε τους μαθητές του 5ου Δημοτικού Σχολείου Μεταμόρφωσης

Η Υπουργός συνάντησε μαθητές στις τάξεις και συνομίλησε μαζί τους

Μάλιστα, η υπουργός επισκέφθηκε τους μαθητές της Β τάξης του σχολείου που εκείνη την ώρα έκαναν Μαθηματικά. Συνομίλησε μαζί τους για τα μέτρα προστασίας για τον ιό, για το πώς τους φαίνεται το μάθημα ενώ ιδιαίτερη αναφορά έγινε και για τα Εργαστήρια Δεξιοτήτων που φέτος διδάσκονται για πρώτη φορά σε όλα τα σχολεία.

Όπως έγραψε και σε ανάρτησή της στο Facebook η υπουργός αναφερόμενη στη σημερινή της συνάντηση με τους μαθητές “Το πιο ωραίο ξεκίνημα της ημέρας: επίσκεψη σε σχολείο στη Μεταμόρφωση.

Πάντα προσπαθώ να βρίσκω χρόνο για να είμαι δίπλα στα παιδιά, να επισκέπτομαι σχολεία σε όλη την Ελλάδα, να ακούω για τα αγαπημένα τους μαθήματα και τι θέλουν να αλλάξει στο σχολείο.

Δίπλα πάντα και στους εκπαιδευτικούς μας, να ακούσω από τους ίδιους τις σκέψεις, τις εμπειρίες, τις προτάσεις τους, να συζητήσουμε τις αλλαγές στο εκπαιδευτικό σύστημα για ένα καλύτερο σχολείο για τα παιδιά μας και για εκείνους. “.

Διαβάστε επίσης:

Ρόδος: Σε ιδρύματα τα αδερφάκια της 8χρονης που είχε “κακοποιηθεί” – Γιατί δεν δόθηκαν στους παππούδες

Βουλή: Κόντρα Μακρή – Φίλη για τα κρούσματα στα σχολεία και τους μαθητές που “στριμώχνονται” στις τάξεις

Το να είσαι γονιός είναι κάτι μαγικό. Έφτασες στην άκρη του ουράνιου τόξου και βρήκες τον θησαυρό