Η παιδική χαρά που άνοιξε πρόσφατα τις πόρτες της στην Γλυφάδα είναι η ωραιότερη που είδαμε ποτέ!

«Μια φορά κι έναν καιρό, ήταν κάποιες τεράστιες χελώνες, ένα μεγάλο κάστρο και μια συναρπαστική περιπέτεια που ξεκινούσε, μόνο για τα παιδιά». Αυτή είναι η φιλοσοφία που κρύβεται πίσω από την παιδική χαρά που παραδόθηκε στους λιλιπούτειους φίλους της Γλυφάδας στην πλατεία Μακεδονίας είναι μια τεράστια παραμυθούπολη που φιλοξενεί εξαιρετικά παιχνίδια που θα λατρέψει κάθε πιτσιρίκι που θα βρεθεί εκεί.

Ένας υπαίθριος παιδότοπος κόσμημα για τους δημότες της Γλυφάδας

Ο  χώρος είναι χάρμα οφθαλμών, μια νότα αισιοδοξίας στην καρδιά των νοτίων προαστίων και ένα υπέροχος τόπος αναψυχής για τα παιδιά όλων των ηλικιών.  Ο εξοπλισμός –εμπλουτισμένος  με πλήθος λειτουργιών ανά ηλικιακή ομάδα–  ξεφεύγει από τα συμβατικά πρότυπα των ελληνικών παιδικών χαρών, με  δραστηριότητες  και για τα  παιδιά που κινούνται με αναπηρικό αμαξίδιο, παρέχοντας  αυτονόητα τη μέγιστη ασφάλεια.

Το μεγαλύτερο μέρος του εξοπλισμού είναι κατασκευασμένο από φυσική ξυλεία και όλα τα δάπεδα είναι αντικραδασμικά εξασφαλίζοντας την ασφάλεια των παιδιών ακόμα και από πτώσεις.

Όπως δήλωσε και ο δήμαρχος της Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου, αναφερόμενος στην μοναδική στο είδος της παιδική χαρά της πόλης “Φτιάξαμε τη νέα μας παραμυθούπολη, στην πλατεία Μακεδονίας. Με τα υλικά της φαντασίας των παιδιών, με τον τρόπο που βλέπουν τον κόσμο μέσα από τα δικά τους μάτια.

Ένας ακόμα πρότυπος παιδότοπος στη Γλυφάδα μας, με τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές και τα πλέον ποιοτικά υλικά και – φυσικά – απολύτως ασφαλής και λειτουργικός και με υποδομές για τα παιδιά ΑΜΕΑ.

Μα πάνω από όλα μια ακόμα παραμυθούπολη, που ήρθε να προστεθεί σε πολλές άλλες που έχουμε δημιουργήσει, με απέραντη αγάπη για τα παιδιά μας.

Δείτε τις φωτογραφίες και προγραμματίστε να επισκεφθείτε αυτόν τον φανταστικό χώρο φυσική αναψυχής των παιδιών με την πρώτη ευκαιρία, τηρώντας πάντα τα μέτρα ασφάλειας!