Η ψηφιακή αίθουσα προβολών του Athens International Children’s Film Festival… τα σπάει!

Το Παιδικό και Εφηβικό Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Αθήνας το αγαπήσαμε από την πρώτη στιγμή, καθώς αποτελεί ένα διαφορετικό παράθυρο στον κόσμο για τα παιδιά μας, προβάλλοντας μια ευρεία γκάμα ταινιών από όλο τον κόσμο που «ξεφεύγουν» από τα μπλοκμπάστερ των μεγάλων κινηματογραφικών παραγωγών και έρχονται πιο κοντά στην ουσία της 7ης τέχνης.

Χάρη σε αυτό, παιδιά ακόμα και των πιο μικρών ηλικιών έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μοναδικές εικόνες και μελωδίες που διεγείρουν την φαντασία, οξύνουν το πνεύμα και ψυχαγωγούν.

Οι εμπνευστές του Φεστιβάλ, γονείς και οι ίδιοι, κατανοώντας την ανάγκη των μικρών σινεφίλ για πιο ποιοτικές ταινίες, αυτές τις μέρες που περνούν ατελείωτες ώρες στο σπίτι, αφού πρότειναν λίστα με τις αγαπημένες τους, προχώρησαν σε μία πολύ πιο γενναιόδωρη κίνηση: Έφεραν το Παιδικό και Εφηβικό Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Αθήνας στο σαλόνι μας!

Συμμετέχοντας, λοιπόν, στην προσπάθεια του #ΜένουμεΣπίτι, δημιούργησαν μια ψηφιακή αίθουσα προβολών στην οποία «ανέβασαν» αγαπημένες και βραβευμένες ταινίες που προβλήθηκαν στο Φεστιβάλ τις χρονιές 2018 και 2019, για παιδιά όλων των ηλικιών.

Φροντίστε να μην τις χάσετε, γιατί θα διατίθενται για περιορισμένο χρονικό διάστημα στο athicff.com/watch-festival-films για δωρεάν streaming!