Η συγκινητική ανάρτηση του μετεωρολόγου Θοδωρή Κολυδά για την επιτυχία του γιου του στις πανελλαδικές

Η αγωνία χιλιάδων υποψηφίων και των γονέων τους έλαβε τέλος σήμερα το πρωί, με την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής στα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας. Ανάμεσα σε αυτούς και ο Θοδωρής Κολυδάς, τον οποίο γνωρίζουμε από τις προγνώσεις του για τον καιρό στην τηλεόραση.

Ο περήφανος πατέρας δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook λίγα λόγια για την επιτυχία του μικρότερου γιου του στις πανελλαδικές εξετάσεις. Με μια συγκινητική ανάρτηση έδειξε στον κόσμο το πρόσωπο ενός στοργικού πατέρα που στέκεται δίπλα στα «θέλω» των παιδιών του, όποια κι αν είναι αυτά.

Ο γιος του πέρασε πρώτος στη σχολή που επιθυμούσε ο ίδιος, και όχι σε κάποια σχολή που θα ήθελαν οι γονείς του, όπως συμβαίνει σε αρκετές περιπτώσεις.

Ο γνωστός μετεωρολόγος έγραψε: «Η απόφαση να κάνεις παιδί είναι πραγματικά βαρυσήμαντη. Αποφασίζεις ν’ αφήσεις την καρδιά σου να κυκλοφορεί έξω από το σώμα σου για πάντα όπως έλεγε η Elizabeth Stone. Οι αποφάσεις για την επαγγελματική σταδιοδρομία ανήκουν αποκλειστικά στα ίδια τα παιδιά, ειδικά όταν εσύ ξέρεις ότι τους έχεις δώσει σωστές βάσεις και έχουν αποκτήσει ωριμότητα σκέψης.

O “Βενιαμίν” της οικογένειας @Dimitris Kolydas επέλεξε να σπουδάσει στο Τμήμα Τεχνολογίας Ήχου και Μουσικών οργάνων στην Κεφαλονιά και πέρασε πρώτος.

Καλό δρόμο γιε μου».