Η ταινία «Στην Κορυφή του Κόσμου» παρασύρει μικρούς και μεγάλους σε ένα μοναδικό ταξίδι (από 4/5)

Η πολυβραβευμένη ταινία «Στην Κορυφή του Κόσμου» του Ρεμί Σαγιέ σε συμπαραγωγή του υποψήφιου για Όσκαρ, Ρον Ντιάνς, έρχεται να παρασύρει μικρούς και μεγάλους σε ένα μοναδικό ταξίδι. Μια μαγευτική περιπέτεια κινουμένων σχεδίων όπου τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα, αρκεί να τα κυνηγήσεις!

Η υπόθεση της ταινίας:

Η Σάσα, μια νεαρή αριστοκράτισσα που μεγαλώνει στη Ρωσία στα τέλη του 19ου αιώνα, ονειρεύεται το Μεγάλο Βορρά και αγωνιά για την τύχη του παππού της, του Ολουκίν. Ένας διάσημος επιστήμονας και εξερευνητής της Αρκτικής, που ακόμα όμως δεν έχει επιστρέψει από την τελευταία εκστρατεία του για την κατάκτηση του Βόρειου Πόλου. Ο Ολουκίν έχει περάσει το πάθος του για εξερεύνηση και στη μικρή Σάσα, αλλά οι γονείς της, οι οποίοι έχουν ήδη δρομολογήσει το γάμο της κόρης τους, δεν το εγκρίνουν. Έτσι, η Σάσα επαναστατεί και πάει ενάντια στο πεπρωμένο που της έχουν ορίσει, φεύγει από το σπίτι και αποφασίζει να πάει να βρει τον παππού της στο μακρύ δρόμο για το Βορρά.

Το «Στην Κορυφή του Κόσμου» έρχεται να αποδείξει ότι το 2D animation και η κλασική περιπέτεια μπορούν ακόμα να συγκινήσουν με τη μοναδικότητά τους.

Από 4 Μαΐου στους κινηματογράφους
Μεταγλωττισμένη στα ελληνικά

Μετάφραση – Σκηνοθεσία: Σοφία Παναηλίδου

Είδος: Κινούμενα Σχέδια. Διάρκεια: 81’

Ακούγονται οι ηθοποιοί:
ΣΑΣΑ: ΣΟΦΙΑ ΠΑΝΑΗΛΙΔΟΥ
ΣΥΜΜΑΘΗΤΡΙΑ / ΜΗΤΕΡΑ / ΟΛΓΑ: ΛΙΛΑ ΜΟΥΤΣΟΠΟΥΛΟΥ
ΠΑΠΠΟΥΣ & ΛΟΥΝΤ: ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΑΣ
ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ / ΠΑΤΕΡΑΣ / ΜΟΟΥΣΟΝ: ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΤΟΜΣΚΙ / ΚΑΤΣ / ΜΠΡΙΣΚΟ / ΦΡΕΝΤΣΙ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΔΑΤΟΣ
ΛΟΥΤΖΙΝ / ΛΑΡΣΟΝ / ΕΙΣΠΡΑΚΤΟΡΑΣ / ΜΑΛΟΝΕΗ: ΣΤΕΛΙΟΣ ΨΑΡΟΥΔΑΚΗΣ

Δείτε το trailer: