Η τελευταία βλεφαρίδα: Η συγκλονιστική ανάρτηση ενός πατέρα για το παιδί του που παλεύει με τον καρκίνο

Ο καρκίνος είναι μια τρομακτική διάγνωση σε οποιαδήποτε ηλικία. Πόσο μάλλον όταν είσαι παιδί και καλείσαι να την αντιμετωπίσεις με θάρρος.

Ο Άντριου Μπράουν από την Αυστραλία, μοιράστηκε πριν λίγα χρόνια μια φωτογραφία της 7χρονης κόρης του, Χάιλι, η οποία συγκλόνισε όποιον κι αν την είδε.

“Αυτή η βλεφαρίδα κρεμόταν εκεί για εβδομάδες, μόνη της”, είχε γράψει στη λεζάντα της φωτογραφίας ο πολύτεκνος πατέρας (έχει ακόμα 3 παιδιά).

Η φωτογραφία δείχνει το πρόσωπο του κοριτσιού και τη μία και μοναδική βλεφαρίδα του που στέκεται πάνω στο ματάκι του. Η μικρή Χάιλι διαγνώστηκε με καρκίνο, αφού ένας όγκος 5 εκ. βρέθηκε στη μύτη της.

Μετά τη διάγνωση έπρεπε να υποβληθεί σε ισχυρές και πολύμηνες χημειοθεραπείες, οι οποίες κατέβαλλαν τον οργανισμό της.

Η συγκλονιστική φωτογραφία

Τον Οκτώβριο του 2016, ο Andrew Brown μπήκε στο Facebook για να δημοσιεύσει μια φωτογραφία που έμελλε να έχει τεράστια απήχηση. Στην εικόνα που είχε τραβηχτεί μερικές εβδομάδες νωρίτερα, είναι η μόλις 7 ετών κόρη του, η Χάιλι, η οποία σηκώνει το τεράστιο βάρος της θεραπείας του καρκίνου.

Οι επιδράσεις από τα φάρμακα εμφανείς και η φωτογραφία προκαλεί ανατριχίλα…

Ευτυχώς, οι δύσκολες θεραπείες απέδωσαν και το μικρό κορίτσι είναι πλέον καλά. Μάλιστα ο πατέρας της έχει φτιάξει και ένα blog στο οποίο, ενημερώνει κατά καιρούς τους ακολούθους του για την πορεία της υγείας της κόρης του, η οποία μεγαλώνει όπως κάθε παιδί μαζί με τα αδέρφια της. Δείτε πώς είναι σήμερα το μικρό κορίτσι εδώ.

Επιπλέον, την ίδια εποχή γυρίστηκε και ντοκιμαντέρ με τον αγώνα της μικρής, το οποίο μπορείτε να δείτε εδώ.