Η χριστουγεννιάτικη διαφήμιση με τον παππού που μπόρεσε να πάρει αγκαλιά την εγγονή του δεν θα αφήσει κανέναν ασυγκίνητο

Τις τελευταίες ώρες το γύρο του διαδικτύου κάνει μια συγκινητική χριστουγεννιάτικη γερμανική διαφήμιση φαρμακευτικής εταιρείας που δημιούργησε ένα τρυφερό video που μιλά στις καρδιές μικρών και μεγάλων.

Η διαφήμιση ακολουθεί έναν ηλικιωμένο άνδρα που ζει μόνος του, χτίζοντας κρυφά τη φυσική του κατάσταση. Οι γείτονές του και η οικογένειά του τον παρακολουθούν καθώς ο άντρας ξεκινά ένα εξαντλητικό πρόγραμμα άσκησης, καθώς ασκείται καθημερινά με βαράκια και βγαίνει για τρέξιμο ανεξαρτήτως καιρικών συνθηκών. Υπάρχουν στιγμής που σκέφτεται να τα παρατήσει όλα και να ξεκουραστεί αλλά υπάρχει ένα κίνητρο που του δίνει ώθηση να συνεχίσει και να μην το βάλει κάτω. Η απάντηση κρύβεται στη φωτογραφία μιας κορνίζα, την οποία δεν βλέπουμε παρά μόνο στο τέλος.

Τελικά, ντύνεται για να επισκεφθεί την οικογένειά του για τα Χριστούγεννα και φέρνει μαζί του ένα όμορφα τυλιγμένο δώρο, το οποίο ανακαλύπτουμε πως είναι για την εγγονή του.

Μέσα στο κουτί υπάρχει ένα αστέρι, και ο ηλικιωμένος άνδρας στη συνέχεια σηκώνει την εγγονή του, ώστε να το τοποθετήσει στην κορυφή του χριστουγεννιάτικου δέντρου. Στη συνέχεια, φαίνεται μια κοντινή εικόνα της κορνίζας που εμπνέει τον ηλικιωμένο άνδρα … είναι μια φωτογραφία της εγγονής του.

Με αυτό το ευρηματικό και άκρως αισθαντικό διαφημιστικό η εταιρεία θέλει να στείλει παντού το μήνυμα της τεράστιας σημασίας που έχει η καλή υγεία και η άσκηση. Αξίζει να αφιερώνουμε καθημερινά χρόνο για να διατηρούμαστε σε φόρμα ώστε να μην χάνουμε στιγμές με τα αγαπημένα μας πρόσωπα.

“Έτσι, μπορείτε να φροντίσετε αυτό που έχει σημασία στη ζωή”, διαβάζει κανείς στο διαφημιστικό μήνυμα στο σποτάκι εννοώντας ότι η υγεία είναι το παν.

Δείτε το υπέροχο διαφημιστικό