Ηλιούπολη: Κρούσμα κορωνοϊού σε ιδιωτικό βρεφονηπιακό σταθμό

Επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού σε ιδιωτικό βρεφονηπιακό σταθμό στην Ηλιούπολη αποκαλύπτει σε ρεπορτάζ του το sputniknews.gr.

Το γεγονός έγινε γνωστό όταν μητέρα 3χρονου τηλεφώνησε στο σχολείο και ενημέρωσε ότι τόσοι η ίδια, όσο και ο μικρούλης διαγνώστηκαν θετικοί στον κορωνοϊό.

Οι υπεύθυνοι του βρεφονηπιακού σταθμού ενημέρωσαν τηλεφωνικά τους γονείς όλων των παιδιών που βρίσκονται στο ίδιο τμήμα με το 3χρονο παιδί, ώστε να μην προσέλθουν και να παραμείνουν στο σπίτι.

Το συγκεκριμένο τμήμα παρέμεινε κλειστό όλη τη διάρκεια της ημέρας ωστόσο οι υπόλοιπες τρεις τάξεις του βρεφονηπιακού σταθμού στην Ηλιούπολη λειτούργησαν κανονικά, με κάποια από τα αδέρφια των μαθητών του αποκλεισμένου τμήματος να προσέρχονται κανονικά για μάθημα.

Όπως αναφέρουν πηγές στο Sputnik, νηπιαγωγοί του τρίχρονου αγοριού προσήλθαν στη σχολική μονάδα όπου και συνέχισαν να εργάζονται κανονικά, ερχόμενοι σε επαφή με παιδιά και συναδέλφους. Η διεύθυνση του σταθμού ζήτησε μεν από τους εκπαιδευτικούς να πραγματοποιήσουν το τεστ ανίχνευσης κορονοϊού το συντομότερο δυνατό, ωστόσο, ενάντια στις οδηγίες του ΕΟΔΥ, τους ζήτησε να επιστρέψουν στα πόστα τους πριν την παραλαβή των αποτελεσμάτων.

Πηγή: sputniknews.gr