“Ήσουν και θα είσαι ο καλύτερος πατέρας”: Συγκλονίζουν η σύζυγος και η κόρη του αδικοχαμένου πιλότου

Σοκ προκάλεσε χθες η είδηση του ελικοπτέρου που έπεσε στα ανοιχτά του Πόρου, στερώντας τη ζωή από έναν Έλληνα πιλότο, για τον οποίον από εκείνη την ώρα έχουν όλοι να πουν τα καλύτερα.

Περισσότερο από κάθε άλλου, όμως, συγκλονίζουν οι αναρτήσεις της κόρης και της γυναίκας του κ. Νίκου Καρυστινού, ο οποίος για αδιευκρίνιστους ακόμα λόγους έχασε τον έλεγχο του ιδιωτικού ελικοπτέρου στο οποίο ήταν κυβερνήτης.

Η σύζυγος και μητέρα των τριών παιδιών του, λοιπόν, του πιλότου, έγραψε χαρακτηριστικά:

«Δεν έχει τέλος ο πόνος, σε θυμάμαι νεαρό με το αγαπημένο σου μπολντορ, το 900, σε χαρές, σε λύπες, σε ταξίδια, στιγμές, στιγμές, μιας ζωής τόσων χρόνων. Δεν υπάρχουν λόγια, μόνο σε αποχαιρετώ με αγάπη. Ήσουν καλός άνθρωπος για όλους μας. Άξιζες και είναι άδικο. 7 χιλιάδες ώρες πτήσης στην Πολεμική Αεροπορία με αεροπλάνα και ελικόπτερα, η ζωή σου όλη. Ήσουν και θα είσαι ο καλύτερος πατέρας, τα παιδιά μας ήταν και είναι υπερήφανα που είσαι πατέρας τους, Άδικα χάθηκες στους ουρανούς που πάντα λάτρευες. Η ευχή σου να ακολουθεί τα παιδιά μας πάντα, έκανες τόσα όνειρα για αυτά, αλλά η μοίρα σου άλλα έγραψε. Καλό ταξίδι, καλό παράδεισο, γιατί εκεί που θα πας δεν θα ξεχαστείς. Τα παιδιά και τα μικρά τους είναι η συνέχειά σου. Καλό ταξίδι Νίκο μου».

Αργότερα, με μία νέα ανάρτηση, του αφιέρωσε το γνωστό τραγούδι του Νότη Σφακιανάκη:

Τα λόγια της κόρης του συγκινούν ακόμα περισσότερο: