Καλά νέα για την 17χρονη Μαρία Ελένη που έχει ατροφία στο ένα της πόδι και ζητούσε τη βοήθειά μας

Καλά νέα για την 17χρονη Μαρία Ελένη που έχει ατροφία στο ένα της πόδι και ζητούσε τη βοήθειά μας

Η καλή είδηση της ημέρας αφορά την 17χρονη Μαρία Ελένη από το Νέο Μυλότοπο Πέλλας, το γενναίο και δυνατό κορίτσι που από μικρή παλεύει με το εκ γενετής πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει. Έχει ατροφία στο ένα της πόδι με αποτέλεσμα να μην μεγαλώνει φυσιολογικά και να χρειάζεται να υποβληθεί σε εγχειρήσεις για να αποκατασταθεί το πρόβλημα.

Η συγκεκριμένη πάθηση υπάρχει από τη γέννησή της και περιλαμβάνει πολλές ελλείψεις και παραμορφώσεις στο οστό του μηρού, σε μύες της περιοχής, στις αρθρώσεις-συνδέσμους του γονάτου και της λεκάνης, με αποτέλεσμα την μεγάλη δυσκολία κίνησης του κοριτσιού ακόμη και με την χρήση βοηθημάτων.

Οι μέχρι σήμερα εγχειρήσεις κρίθηκαν επιτυχείς. Ωστόσο έχει ακόμη δρόμο μπροστά της, καθώς είναι απαραίτητο να πραγματοποιηθούν  επεμβάσεις στην άρθρωση του γόνατος, εξαιτίας  βλάβης συνδέσμων που κάνουν την στήριξή της εξαιρετικά ασταθή. Πριν λίγο καιρό είχαμε δημοσιεύσει την έκκλησή της για να συγκεντρωθεί το ποσό των 30.000 ευρώ ώστε να γίνουν οι απαραίτητες επεμβάσεις.

Καλά νέα για την 17χρονη Μαρία Ελένη που έχει ατροφία στο ένα της πόδι και ζητούσε τη βοήθειά μας

Τα καταφέραμε και ο σκοπός επετεύχθη

Με ανάρτησή του ο Οργανισμός Πράξης Αγάπης ενημερώνει ότι χάρη στην ευαισθητοποίηση και την έμπρακτη συμμετοχή εκατοντάδων ανθρώπων από την Ελλάδα και το εξωτερικό, συγκεντρώθηκε το απαιτούμενο ποσό που θα προσφέρει στην Μαρία-Ελένη το υγιές μέλλον που της αξίζει!

Η συγκινητική κινητοποίηση όλων εξασφάλισε για την ίδια και την οικογένειά της, το συνολικό ποσό των 40.000 €, τα 30.000 εκ των οποίων κρίνονται απαραίτητα έτσι ώστε να υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές ενέργειες για την αποκατάσταση της υγείας του δεξιού της ποδιού. Το υπολειπόμενο ποσό προσφέρθηκε στην οικογένεια με σκοπό την αποπληρωμή μέρους των υπέρογκων οφειλών που δαπανήθηκαν στο παρελθόν για την εξυγίανση της Μαρίας-Ελένης.

Η ανάρτηση του Οργανισμού

Διαβάστε επίσης:

Τα 5 SOS της παιδικής αντηλιακής προστασίας: Όσα πρέπει να ξέρουμε για το μωρό και το παιδί μας

O πατήρ Αντώνιος της Κιβωτού του Κόσμου παρασημοφορείται με τον Χρυσό Σταυρό του Τάγματος του Φοίνικος

Σήμερα το τελευταίο αντίο στο 5χρονο αγγελούδι που πνίγηκε στην παραλία της Αυλίδας