Καλλιθέα: Βρέθηκε η 11χρονη μαθήτρια που είχε εξαφανιστεί – Γύρισε με ταξί στο σπίτι – Το ύποπτο παρασκήνιο

Χθες είχαμε δημοσιεύσει την αγωνιώδη αναζήτηση του Χαμόγελου του Παιδιού για την εξαφάνιση μιας 11χρονης μαθήτριας που τα ίχνη της χάθηκαν μυστηριωδώς την Κυριακή 26 Ιανουαρίου από την περιοχή της Καλλιθέας.

Άγνωστοι την άρπαξαν έξω από το σπίτι της

Αργά χθες το βράδυ, το Χαμόγελο του Παιδιού, έβγαλε ανακοίνωσε ότι η 11χρονη βρέθηκε και σύμφωνα με τα λεγόμενά της , άγνωστοι την άρπαξαν παρά θέλησή της από το σπίτι της στην Καλλιθέα. Τα ίδια άτομα την  επέστρεψαν πριν λίγο στο σπίτι της θορυβημένοι από το Amber Alert.

Σε σημερινή του εμφάνιση στην εκπομπή του STAR, Αλήθειες με τη Ζίνα, ο πρόεδρος του Χαμόγελου του Παιδιού, Κώστας Γιαννόπουλος, μίλησε εκτενώς για την υπόθεση εξαφάνισης της 11χρονης μαθήτριας αναφέροντας ότι το Amber Alert εκδόθηκε με καθυστέρηση.

Όπως περιέγραψε ο κ.Γιαννόπουλος, υπήρχε μια μαρτυρία από έναν πιτσιρικά της περιοχής ότι είχε δει την 11χρονη μαζί με κάποιον ενήλικο άνδρα. Τα σκυλιά του «Χαμόγελου» εντόπισαν τη μυρωδιά του κοριτσιού σε κάποια σημεία. Την επόμενη μέρα, η 11χρονη γύρισε στην πολυκατοικία όπου διαμένει, με ταξί!

Το κορίτσι είπε στους αστυνομικούς ότι την πήρε ένα ταξί, την εγκλώβισαν σε κάποιο χώρο, αλλά δεν της έκαναν κακό. Μετά ένα ταξί την επέστρεψε στο σπίτι. Το παιδί νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Παίδων». Η αστυνομία εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα γι’ αυτή την περίεργη υπόθεση.

Δείτε τις δηλώσεις του Προέδρου του Χαμόγελου του Παιδιού, Κώστα Γιαννόπουλου

Τρίτη 28.01.2020

Σε απευθείας σύνδεση με τον Πρόεδρο του Χαμόγελου του Παιδιού κ. Κώστα Γιαννόπουλο, μιλάμε για τις εξαφανίσεις ανηλίκων στην καρδιά της Αθήνας. Οπως ο ίδιος λέει χαρακτηριστικά "κάθε περίπτωση είναι μοναδική". Απόλυτο είναι το "σκοτάδι" που καλύπτει την εξαφάνιση της 7χρονης Βαλεντίν, που έχει συγκινήσει το πανελλήνιο. Υπό μυστηριώδεις συνθήκες χάθηκε και τελικά "επεστράφη" με ταξί μία εντεκάχρονη στην Καλλιθέα. Τί είπε στους αστυνομικούς για τους ανθρώπους που την εγκλώβισαν σε ένα χώρο χωρίς να της κάνουν κακό και στη συνέχεια την άφησαν στο σπίτι της. Ολα τα δεδομένα στοιχειοθετούν μία "περίεργη" υπόθεση, που μόνο η Αστυνομία μπορεί να διαλευκάνει. Ποιος ο ρόλος και οι κινήσεις των διακινητών προσφύγων και μεταναστών και ποια η πιθανή εμπλοκή τους σε αντίστοιχες περιπτώσεις.

Gepostet von Αλήθειες με τη Ζήνα am Dienstag, 28. Januar 2020