Καταγγελία: Γονείς επιτέθηκαν και τραυμάτισαν μαθητές Γυμνασίου για να σπάσουν την κατάληψη (video)

Ένα απίστευτο περιστατικό βιαιοπραγίας μαθητών από γονείς έλαβε χώρα σήμερα το πρωί στο 5ο Γυμνάσιο Αλίμου το όποιο τις τελευταίες μέρες τελεί υπό κατάληψη.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, ομάδα γονέων προσπάθησε να σπάσει την κατάληψη, η οποία στηρίζεται από άλλους γονείς που βρίσκονταν και αυτοί στον χώρο, επιχειρώντας να αφαιρέσει τους κάδους και τα σίδερα που είχαν τοποθετήσει οι μαθητές στην είσοδο του σχολείου.

Επικράτησε μεγάλη ένταση, με γονείς να σπρώχνουν παιδιά που προσπάθησαν να τους σταματήσουν, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι δύο από αυτά οδηγήθηκαν για ράμματα στο νοσοκομείο. Από τα σπρωξίματα γονέων ένα παιδί έπεσε πάνω σε σίδερο που βρισκόταν δίπλα του και σκίστηκε στο πόδι.

Στον χορό των καταλήψεων μπήκε σήμερα και το 2ο Γυμνάσιο που βρίσκεται ακριβώς δίπλα στο 5ο Γυμνάσιο.

Δείτε το Video της επίθεσης στους μαθητές

Καταδικάζει την επίθεση στους μαθητές του 5ου Γυμνασίου ο Σύλλογος Γονέων

Οποιαδήποτε μορφή σωματικής και λεκτικής βίας στα παιδιά καταδικάζει ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων 5ου Γυμνασίου Αλίμου, μετά την επίθεση μερίδας γονέων στο υπό κατάληψη σχολείο και τους τραυματισμούς μαθητών που ακολούθησαν.

Δείτε την ανακοίνωση που εξέδωσαν

«Πιστεύουμε ότι τα θέματα και τα προβλήματα που απασχολούν την σχολική κοινότητα λύνονται μέσα από ένα ειλικρινή και γόνιμο διάλογο με τα παιδιά μας, τους εκπαιδευτικούς κι όλους τους αρμόδιους φορείς», σημειώνεται μεταξύ άλλων στη σχετική ανακοίνωση, με αφορμή την απαράδεκτη επίθεση γονέων σε ανήλικους μαθητές το πρωί της Παρασκευής, με σκοπό να σπάσουν την κατάληψη.