Αρχική InfoMommy Νέα Καταναλωτές προσοχή! Προληπτική ανάκληση καφέ γνωστής εταιρείας

Καταναλωτές προσοχή! Προληπτική ανάκληση καφέ γνωστής εταιρείας

Η illycaffè S.p.A., ηγέτης στον κλάδο υψηλής ποιότητας καφέ, ανακαλεί τις συσκευασίες 250gr καφέ σε σπυρί με ημερομηνία λήξης από 10/2019 έως 02/2020 από τις οποίες λείπουν οι βαλβίδες εκτόνωσης πίεσης από το κάτω μέρος.

Παρακαλείστε να ΜΗΝ ΑΝΟΙΞΕΤΕ τις συσκευασίες και να μεριμνήσετε για την άμεση επιστροφή τους.

Ενδέχεται να υπάρχουν μερικές συσκευασίες από τη συγκεκριμένη παρτίδα που δεν συμμορφώνονται με τα κατάλληλα πρότυπα παραγωγής εξαιτίας ακατάλληλης μη-αυτοματοποιημένης τροφοδοσίας της μηχανής συσκευασίας, προκαλώντας ξαφνική αποκόλληση του εσωτερικού μεταλλικού καλύμματος από το δοχείο τη στιγμή του ανοίγματος.

Οι εν λόγω συσκευασίες είναι εύκολα αναγνωρίσιμες διότι δεν διαθέτουν τη βαλβίδα εκτόνωσης πίεσης στο κάτω μέρος και μπορεί να ανιχνευθεί μια ανώμαλη διόγκωση στη συσκευασία.
Θα θέλαμε να προσθέσουμε ότι ο καφές εντός των μη-συμμορφούμενων συσκευασιών παραμένει ο ίδιος καφές κορυφαίας ποιότητας illy, και το πρόβλημα αφορά μόνο τη συσκευασία εξηγεί στην ανακοίνωσή της η εταιρεία.

Αυτές είναι οι συσκευασίες ILLY 250γρ. που ενδεχομένως να μην είναι συμμορφούμενες, από παρτίδες με ημερομηνία ανάλωσης κατά προτίμηση πριν από 10/2019 ως 02/2020 και χωρίς βαλβίδα εκτόνωσης πίεσης στο κάτω μέρος:

Καταναλωτές που αγόρασαν το προϊόν ή τα προϊόντα που αναφέρονται στη περιγραφή παραπάνω, καλούνται να επικοινωνήσουν άμεσα με την υπηρεσία εξυπηρέτησης καταναλωτών προκειμένου να εξασφαλίσουν την επιστροφή και αντικατάσταση των προϊόντων αυτών.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις σχετικά με την ανάκληση, καλέστε στις τηλεφωνικές μας γραμμές 213-090-5565 και 6972707625 ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση info@kafeaterra.gr.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter