Κερδίστε 2 σετ καλλυντικών ANNE GEDDES για την περιποίηση βρέφους και παιδιού

Είσαι µέλλουσα µαµά και θέλεις να προσφέρεις στο δέρµα σου, τη µοναδική φροντίδα της φύσης και των συστατικών της; Eίσαι µαµά και νοιάζεσαι για την αγνότητα των πρώτων υλών, που εφαρµόζεις στον εαυτό σου και το παιδί σου;

Γνωρίστε τα φυσικά καλλυντικά ANNE GEDDES

Η Pure Pharma φέρνει στην Ελλάδα τα απολύτως φυσικά καλλυντικά ANNE GEDDES  µε βιολογική πιστοποίηση προσδοκώντας να δηµιουργήσει σχέσεις εµπιστοσύνης και  αξιοπιστίας µε την απαιτητική µαµά, που θέλει το καλύτερο για τον εαυτό της και για τους  δικούς της ανθρώπους.

Προϊόντα για τη µαµά και γενικότερα για τη γυναίκα:

• Βιολογικό απαλό αφρόλουτρο.Το απαλό αφρόλουτρο καθαρίζει και ενυδατώνει φυσικά, καθώς σέβεται το Ph του σώµατός σας. Εµπλουτισµένο µε εκχυλίσµατα βιολογικής καλέντουλας και αλόης καταπραΰνει και ενυδατώνει, προσφέροντας στο δέρµα σας, καθαρότητα σε βάθος και απαλό-τητα. Με φυσικό άρωµα βερίκοκου.

• Βιο κρέµα πρόληψης ραγάδων

• Βιο ενυδατική & αναπλαστική κρέµα σώµατος

• Βιολογικό λάδι ενυδάτωσης πολλαπλής χρήσης

• Βιολογική κρέµα ανακούφισης ποδιών

• Lip Balm με βιολογικό έλαιο Αργκάν που είναι κατάλληλο και για παιδιά

• Bio Αντιηλιακό με φυσικά φίλτρα, έλαιο ιπποφαούς και βιολογικό σησαμέλαιο.

Προιόντα για το µωρό:

• Βιολογικό παιδικό σαµπουάν και αφρόλουτρο.Το παιδικό σαµπουάν και αφρόλου-τρο αποτελείται από καταπραϋντικά φυτικά εκχυλίσµατα βιολογικής καλέντουλας και πρωτεΐ-νης ρυζιού. Είναι εµπλουτισµένο µε αλόη, δίνοντας επιπλέον προστασία και ενυδάτωση. Είναι κατάλληλο για την καθηµερινή υγιεινή και ιδανικό για ευαίσθητες επιδερµίδες ή για δέρµατα µε ατοπική τάση.

• Βιολογικό παιδικό αφρόλουτρο από τους πρώτους µήνες

• Βιολογικό ενυδατικό λάδι µασάζ

• Βιολογική ενυδατική κρέµα προσώπου και σώµατος

• Βιολογική προστατευτική κρέµα αλλαγής πάνας

Τα ANNE GEDDES είναι πιστοποιηµένα από τον CCPB

 • Δε χρησιµοποιούνται συνθετικά συστατικά,όπως παράγωγα πετρελαίου, σιλικόνες, βαζελίνη, SLS/SLES, parabens, PEG’s, φαινοξυαιθανόλη, γεννετικά τροποποιηµένες ουσίες, συνθετικά αρώµατα ή χρώµατα, ενώ χρησιµοποιούνται σε υψηλή περιεκτικότητα φυσικά ή φυσικής προέλευσης συστατικά.
 • Είναι δερµατολογικά ελεγµένα και είναι απαλλαγµένα από βαρέα µέταλλα, όπως το νικέλιο!

Τα προϊόντα ANNE GEDDES διατίθενται από την Pure Pharma, σε επιλεγµένα φαρµακεία, στην Ελλάδα και την Κύπρο.

Οι δικές μας αγαπημένες επιλογές:

Εμείς έχουμε ξεχωρίσει το Anne Geddes Baby Delicate Shampoo & Body Bath Βιολογικό Παιδικό Σαμπουάν & Αφρόλουτρο, 250ml, που αποτελείται από καταπραϋντικά φυτικά εκχυλίσματα βιολογικής καλέντουλας και πρωτεΐνης ρυζιού και είναι εμπλουτισμένο με αλόη δίνοντας επιπλέον προστασία και ενυδάτωση καθώς και το Anne Geddes Bio Ενυδατικό Γαλάκτωμα Σώματος 150ml  με ειδικά σχεδιασμένη φόρμουλα για παιδιά που είναι εμπλουτισμένο με εκχυλίσματα βιολογικής καλέντουλας και βρώμης και πλούσια σύνθεσή του ενυδατώνει, θρέφει και καταπραΰνει το δέρμα αφήνοντάς το απαλά αρωματισμένο χάρη στο φυσικό του άρωμα.

Το δώρο του διαγωνισμού

Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να είστε ένας από τους δύο τυχερούς αναγνώστες που θα κερδίσουν 2 σετ καλλυντικών ANNE GEDDES για την περιποίηση βρέφους και παιδιού. Ειδικότερα, το σετ καλλυντικών αποτελείται από το  Anne Geddes Baby Delicate Shampoo & Body Bath Βιολογικό Παιδικό Σαμπουάν & Αφρόλουτρο, 250ml και το Anne Geddes Bio Ενυδατικό Γαλάκτωμα Σώματος 150ml.

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Δευτέρα 8 Ιουλίου στις 15:00.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να είστε ένας από τους δύο τυχερούς αναγνώστες που θα κερδίσουν 2 σετ καλλυντικών ANNE GEDDES για την περιποίηση βρέφους και παιδιού. Ειδικότερα, το σετ καλλυντικών αποτελείται από το  Anne Geddes Baby Delicate Shampoo & Body Bath Βιολογικό Παιδικό Σαμπουάν & Αφρόλουτρο, 250ml και το Anne Geddes Bio Ενυδατικό Γαλάκτωμα Σώματος 150ml.
  • Ο Διαγωνισμός αναδεικνύει νικητές μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης. Συγκεκριμένα, την 8η Ιουλίου θα διεξαχθεί από τo ΙnfoΚids.gr ηλεκτρονική κλήρωση μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.
  • Σας ενημερώνουμε ότι όσοι λαμβάνετε μέρος στον διαγωνισμό αυτόματα συμφωνείτε στην παραχώρηση των προσωπικών σας δεδομένων (Ονοματεπώνυμο, email και τηλέφωνο) στην IOVEL ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ (infokids.gr) σύμφωνα με τον κανονισμό της ΕΕ αριθμός 679/2016, με σκοπό να τα χρησιμοποιήσει για μελλοντικές αποστολές newsletter για ενημέρωση (αρθογραφία) καθώς και διαγωνισμούς. Η IOVEL ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ δεν θα δώσει ποτέ τα προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτους εντός και εκτός ΕΕ (ακόμα και πελάτες της), η χρήση τους θα γίνεται πάντα και μόνο με διαχειριστή την IOVELΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ (infokids.gr) Σας δίνεται πάντα η δυνατότητα να διαγράψετε τα στοιχεία σας από την λίστα συνδρομητών και να μην ενοχληθείται ξανά. Ανα πάσα στιγμή μπορείτε να λάβετε αντίγραφο των δεδομένων σας. Εαν δεχθείτε θα στοιχεία σας θα είναι προστατευμένα στην IOVEL ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ (Infokids.gr ) για τα επόμενα 5 έτη εκτός και αν αποφασίσετε την διαγραφή των στοιχείων σας!
  • Σε περίπτωση που είστε νικητής του διαγωνισμού συμφωνείτε να δοθούν τα προσωπικά σας δεδομένα (Ονοματεπώνυμο, email και τηλέφωνο) ώστε να γίνει η απαραίτητη επικοινωνία για την παραλαβή του δώρου.

O Διαγωνισμός έληξε. Κατόπιν ηλεκτρονικής κλήρωσης μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα. Τυχεροί νικητές είναι:

1.Μαρία Καρφή

2.Κατερίνα Παντελαίου

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.