Κερδίστε ένα υπέροχο βαπτιστικό φόρεμα από το Fly me to the moon!

Αν έχετε ξεκινήσει να ετοιμάζετε την βάπτιση της κορούλας σας, η οποία θα λάβει χώρα τους επόμενους μήνες, μην ψάχνετε άλλο για τα βαπτιστικά της ρούχα γιατί σας έχουμε την πιο όμορφη πρόταση! Το Fly me to the moon χαρίζει σε μία τυχερή μικρούλα το φόρεμα της βάπτισής της, καθώς και ένα υπέροχο αξεσουάρ για το κεφάλι, συνολικής αξίας 130 ευρώ.

Γνωρίστε το Fly me to the moon

Στο Flymetothemoon σας καλωσορίζουμε για να σας βοηθήσουμε να οργανώσετε μια από τις πιο μοναδικές στιγμές της ζωής σας: Τον γάμο και τη βάπτιση!

Στο κατάστημά μας θα βρείτε πρωτότυπα προσκλητήρια, μπομπονιέρες, είδη στολισμού και βαπτιστικά ρουχαλάκια, καθώς και το πακέτο του νονού και της νονάς, όλα handmade στο εργαστήριό μας.

Μπορείτε όμως να βρείτε και πολλά διακοσμητικά και προσωποποιημένα δώρα για το παιδικό -και όχι μόνο- δωμάτιο, και πάλι φτιαγμένα αποκλειστικά από εμάς.

Fly me to the moon: Ανδρέα Παπανδρέου 9-11, Μελίσσια Αττικής, τηλ. 694 579 5816.

Το δώρο του διαγωνισμού

Ένα πανέμορφο φόρεμα από μουσελίνα σε χρώμα εκρού με vintage πουά, σε μέγεθος 12-18, της εταιρείας Αngel wings περιμένει μία τυχερή, καθώς και ένα όμορφο ασορτί καπέλο. Το δώρο θα γίνει άμεσα δικό σας, αφού πραγματοποιηθεί η κλήρωση που θα αναδείξει τον νικητή την Τρίτη 13 Μαρτίου, στις 14:00.

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.

Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).

Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Τρίτη 13 Μαρτίου στις 14:00 μ.μ.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να κερδίσετε ένα υπέροχο βαπτιστικό φόρεμα από το Fly me to the moon.
  • Ο Διαγωνισμός αναδεικνύει νικητές μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης. Συγκεκριμένα, την 13η Μαρτίου  θα διεξαχθεί από τo infokids.gr ηλεκτρονική κλήρωση μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στον διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr«, nethall.grhttp://kerdise-to.gr/www.jaba.grwww.saveandwin.gr

O Διαγωνισμός συγκέντρωσε  2.282 συμμετοχές. Κατόπιν ηλεκτρονικής κλήρωσης μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα. Τυχερή νικήτρια είναι:

Βασιλική Μώραλη

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.