Αρχική Νέα 4χρονη κάνει «ανάποδη γέφυρα» εν ώρα γυμναστικής και μένει παράλυτη (video)

4χρονη κάνει «ανάποδη γέφυρα» εν ώρα γυμναστικής και μένει παράλυτη (video)

Μια συνηθισμένη άσκηση γυμναστικής κατέληξε σε εφιάλτη για ένα 4χρονο κοριτσάκι που έμεινε παράλυτο από τη μια στιγμή στην άλλη.

Όλα αυτά συνέβησαν στην Κίνα κατά τη διάρκεια μαθήματος yoga και ήδη κάνει το γύρο του διαδικτύου το σχετικό video που αποτυπώνει το σοβαρό ατύχημα του παιδιού. Όπως φαίνεται και στο video που δημοσιεύει η Daily Mail, η τετράχρονη Ξιάο Μπάο επιχειρεί να κάνει την άσκηση, χάνει την ισορροπία της, πέφτει στο στρώμα και μετά δεν μπορεί να κουνηθεί.

Η μικρή είπε στον δάσκαλο της γιόγκα, ο οποίος, όπως αποδείχθηκε δεν είχε άδεια, ότι δε νιώθει τα πόδια της. Το παιδί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν κάταγμα στη σπονδυλική στήλη από τις δύσκολες ασκήσεις που ζητούσε να κάνει ο δάσκαλος της γιόγκα. Μάλιστα ενημέρωσαν τους γονείς ότι ενδεχομένως η μικρή να μην καταφέρει να ξαναπερπατήσει.

«Δεν είμαι, πάντως, αισιόδοξος. Υπάρχει σοβαρή πιθανότητα το παιδί να μην μπορέσει ξανά να περπατήσει» δήλωσε ο γιατρός.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.