Κοζάνη: Θρήνος για τη μητέρα 3 παιδιών που “έφυγε” από κορωνοϊό – Oι δηλώσεις του συζύγου της

Χίος: Στο νοσοκομείο με κορωνοϊό ένα βρέφος και ένας 12χρονος

Στο πένθος έχει βυθιστεί η τοπική κοινωνία της Πτολεμαΐδας για τον θάνατο της 42χρονης μητέρας 3 παιδιών που “έσβησε” από κορωνοϊό νοσηλευόμενη στη ΜΕΘ του Μποδοσάκειου Νοσοκομείου. Η 42χρονη δεν είχε εμβολιαστεί, δεν είχε υποκείμενα νοσήματα και παρά τις προσπάθειες των γιατρών να την κρατήσουν στη ζωή, τελικά δεν κατάφερε να βγει νικήτρια σε αυτή τη μάχη.

Σύζυγος 42χρονης: Δεν είμαστε από τους αντιεμβολιαστές

Ο σύζυγος της άτυχης 42χρονης σε δηλώσεις του στον Alpha, αναφέρθηκε στο γεγονός του μη εμβολιασμού τους έναντι του κορωνοϊού ξακαθαρίζοντας ότι σε καμία περίπτωση δεν είναι αρνητές του ιού ή αντιεμβολιαστές Δεν είμαστε από τους αντιεμβολιαστές, απλώς δεν μας έπεισε το σκεύασμα ανέφερε χαρακτηριστικά ο σύζυγος της 42χρονης για να εξηγήσει ότι τόσο ο ίδιος όσο και η γυναίκα του ένιωθαν αμφιβολίες γι’ αυτό που θα έβαζαν στο σώμα τους.

Απλώς αυτά που ακούμε από τα ΜΜΕ καθημερινά, ότι ορισμένοι που έκαναν το εμβόλιο και αυτοί “έφυγαν”, πρόσθεσε.

Σε ερώτηση εάν ο ίδιος σκοπεύει να εμβολιαστεί, δήλωσε πως “για έξι μήνες δεν θα το σκεφτώ”, καθώς και ο ίδιος νόσησε από κορωνοϊό. “Ίσως ναι, με μία αμφιβολία”, απάντησε στο εάν περνάει από το μυαλό του η σκέψη πως, εάν η σύζυγός του είχε κάνει το εμβόλιο ενδεχομένως θα είχε ζήσει.

Διαβάστε επίσης:

Υπουργεία Παιδείας, Υγείας και Εσωτερικών συνεργάζονται με τους Δήμους για να αυξηθούν οι εμβολιασμοί στα παιδιά

Ο Ευτύχης Μπλέτσας και η Ηλέκτρα Αστέρη βάφτισαν τις κόρες τους με δύο πολύ ιδιαίτερα ονόματα!

Ως πότε θα μεγαλώνουμε “μορφωμένα αμόρφωτα” παιδιά; H άβολη διαπίστωση ενός παιδιάτρου