Η Στεφανία Λυμπερακάκη τραγουδά για την Disney και… διεκδικεί ρόλο παρουσιάστριας!

Η Στεφανία Λυμπερακάκη τραγουδά για την Disney και... διεκδικεί ρόλο παρουσιάστριας!

Με όλο και πιο λαμπερά χρώματα βάφεται η καριέρα της Στεφανίας Λυμπερακάκη, η οποία μετά την Eurovison δέχεται όλο και περισσότερες ενδιαφέρουσες προτάσεις.

Στο πλαίσιο της «Μεγάλης Πριγκιπικής Γιορτής» που η The Walt Disney Company ανακοίνωσε πρόσφατα και η οποία θα διαρκέσει έναν χρόνο, με στόχο να αναδείξει το θάρρος και την καλοσύνη που προσφέρουν οι αγαπημένες ηρωίδες της Disney στους θαυμαστές τους, σε ολόκληρο τον κόσμο, η ταλαντούχα τραγουδίστρια ερμηνεύει το ελληνικό τραγούδι, με τίτλο “Ξεκινάω”:

«Ο κόσμος θα έπρεπε να είναι γεμάτος καλοσύνη. Ονειρεύομαι έναν τέτοιο κόσμο, στον οποίο θα υπάρχουν μόνο θετικά συναισθήματα για το συνάνθρωπό μας», δήλωσε η τραγουδίστρια, Stefania και συμπλήρωσε σχετικά: «Η καλοσύνη είναι ένα χαρακτηριστικό που έχουμε όλοι μέσα μας, όμως είναι στο δικό μας χέρι πώς θα την εξωτερικεύσουμε. Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένη για αυτή τη συνεργασία και συγκινημένη που συμμετέχω με την ερμηνεία μου στη «Μεγάλη Πριγκιπική Γιορτή». Θαύμαζα από μικρή τις πριγκίπισσες της Disney και πιστεύω ότι παρά τις δυσκολίες, το καλό βρίσκει πάντα τον τρόπο να νικήσει».

Το πρωτότυπο τραγούδι με τίτλο «Starting Now», έντυσε με τη φωνή της η παγκοσμίου φήμης τραγουδίστρια και κάτοχος βραβείου Grammy ® Brandy, που έχει υποδυθεί την αγαπημένη Πριγκίπισσα «Σταχτοπούτα».

Την έναρξη της «Μεγάλης Πριγκιπικής Γιορτής» σηματοδότησε η κυκλοφορία της νέας ψηφιακής Ανθολογίας Ιστοριών «Ιστορίες Θάρρους και Καλοσύνης». Η ανθολογία αποτελείται από 14 πρωτότυπες ιστορίες πριγκιπισσών της Disney, που απευθύνονται σε παιδιά, με στόχο να ενεργοποιήσουν την φαντασία και τη θέλησή τους για τη δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου. Έναν κόσμο εμπνευσμένο από τις περιπέτειες και τις αξίες των αγαπημένων χαρακτήρων, οι οποίες αναδεικνύουν τη σημασία του θάρρους και της καλοσύνης απέναντι σε κάθε αντιξοότητα.

Η Στεφανία σε ρόλο παρουσιάστριας

Τα επαγγελματική βήματα της Στεφανίας, όμως, δεν σταματούν εδώ. Σε συνέντευξή της στο MEGA ανακοίνωσε το νέο της επαγγελματικό βήμα σε ρόλο – έκπληξη. Η Στεφανία παρουσιάζει τη δική της εκπομπή στην Ολλανδική τηλεόραση με τίτλο Kids Top 20. Μάλισρα πρόσθεσε: «Αυτό είναι ωραίο που κάνω στην Ολλανδία θα ήθελα να έχω τον ίδιο ρόλο και στην Ελλάδα. Είναι κάτι καινούργιο και μου άρεσε πάρα πολύ».

Διαβάστε ακόμα:

Ο Ευτύχης Μπλέτσας και η Ηλέκτρα Αστέρη βάφτισαν τις κόρες τους με δύο πολύ ιδιαίτερα ονόματα!

Ο 15 μηνών Χρήστος Εφραίμ θα υποβληθεί σε μεταμόσχευση ήπατος στη Σικελία και μάς χρειάζεται στο πλευρό του

Σεισμός 5.8 Ρίχτερ: Κλειστά τα σχολεία την Πέμπτη και την Παρασκευή στο Ηράκλειο