Κυψέλη: Έγκυος δέχτηκε επίθεση με καυστικό υγρό από άντρα

Ένα πολύ περίεργο και συνάμα άσχημο περιστατικό διαδρματίστηκε την Κυριακή το βράδυ σε δρόμο της Κυψέλης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, 25χρονη έγκυος γυναίκα δέχτηκε επίθεση με καυστικό οξύ από άνδρα, που της προκάλεσε τραύματα στο πρόσωπο. Ο άντρας σταμάτησε μπροστά της, ενώ η ίδια περπατούσε και με πανί το οποίο ήταν εμποτισμένο με καυστικό υγρό, της τύλιξε το πρόσωπο.

Η γυναίκα, έγκυος τεσσάρων μηνών, σύμφωνα με την καταγγελία της, δέχθηκε επίθεση από έναν άνδρα ο οποίος κατέβηκε από αυτοκίνητο που σταμάτησε δίπλα της την ώρα που αυτή περπατούσε στην οδό Ηπείρου στην Κυψέλη στις 11 Απριλίου και ώρα 23:30. Ο άνδρας αφού την έριξε στο έδαφος, της προκάλεσε εγκαύματα στο πρόσωπο με το εμποτισμένο με καυστικό υγρό πανί.

Η κοπέλα μεταφέρθηκε στον Ευαγγελισμό για νοσηλεία ενώ οι γιατροί ακόμη δεν έχουν ξεκαθαρίσει από τι προήλθαν τα εγκαύματα. Αμέσως μετά την επίθεση ο εν λόγω άνδρας, σύμφωνα με την καταγγελία, επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητό του και εξαφανίστηκε.

Η γυναίκα, πέρα από το περιστατικό της επίθεσης δεν έχει μιλήσει, με αποτέλεσμα να υπάρχουν πολλά κενά. Το θύμα, του οποίου η κατάσταση δεν εμπνέει ανησυχία στους γιατρούς, δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες για την ζωή της ούτε για την ταυτότητα του πατέρα του παιδιού.