«Κυριακές με Καραγκιόζη» στον κινηματογράφο Άτταλο στη Νέα Σμύρνη

Ο Κωνσταντίνος Κουτσουμπλής στήνει τον μπερντέ του κάθε Κυριακή στον κινηματογράφο «Άτταλο» της Νέας Σμύρνης, παρουσιάζοντας παραστάσεις για όλη την οικογένεια. Με μεγάλη σκηνή 5 μέτρων, με δερμάτινες και χάρτινες σκαλιστές φιγούρες, με περίτεχνα σκαλιστά και πάνινα σκηνικά, χρησιμοποιώντας σύγχρονα οπτικά και ακουστικά τεχνάσματα, αλλά και έχοντας ως βασικό συστατικό τον «Λόγο», φέρνει την παράσταση στο «σήμερα», θίγει διαχρονικά πανανθρώπινα προβλήματα, κάνοντας ταυτόχρονα σάτιρα με κύριο σκοπό να κάνει το κοινό του -όχι μόνο να γελάσει, αλλά κυρίως να ψυχαγωγηθεί.

Ο Ναυπηγός – Καραγκιοζοπαίχτης Κωνσταντίνος, κάθε Κυριακή, παρουσιάζει διαφορετικό έργο, μέσα από το κλασικό και σύγχρονο ρεπερτόριο του Ελληνικού Θεάτρου Σκιών, με τη βλέψη αυτές οι παραστάσεις να αποκτήσουν έναν πυρήνα μόνιμων θεατών, αναπτύσσοντας παράλληλα την αμφίδρομη σχέση μεταξύ κοινού και καλλιτέχνη, με στόχο τη διάσωση κι έπειτα τη διάδοση και εξέλιξη του Ελληνικού Θεάτρου Σκιών.

Πίσω από το πανί, σε όλους τους ρόλους (φωνές και μιμήσεις), ο Κωνσταντίνος Κουτσουμπλής (Διπλωματούχος Ναυπηγός Μηχανολόγος Μηχανικός Ε.Μ.Π. και κάτοχος Μεταπτυχιακού του τμήματος Maritime Economics and Logistics (MEL) του Erasmus University of Rotterdam – Καραγκιοζοπαίχτης)

Καλλιτεχνική Επιμέλεια: Χαράλαμπος Ρουμελιώτης (Σκηνοθέτης της σχολής «Σταυράκου» και Γραφίστας της Σχολής «Βακαλό»)

Πότε: Κάθε Κυριακή στις 11:30π.μ.
(έως 17 Δεκεμβρίου 2017)

Τιμή εισιτηρίου: 6 ευρώ/άτομο
Με κράτηση ή πρόσκληση: 5 ευρώ
Τηλ: 690 75 49 090, 210 9319779
E-mail: constantinos_kou@hotmail.com

Κινηματογράφος «Άτταλος»
Κοτυαίου και Ελ. Βενιζέλου, Νέα Σμύρνη