Λαμία: Η άτυχη 14χρονη Κέλλυ περίμενε 4 ώρες σε κοντέινερ στο Νοσοκομείο, λίγο μετά “έσβησε”

Λαμία: Η άτυχη 14χρονη Κέλλυ περίμενε 4 ώρες σε κοντέινερ στο Νοσοκομείο, λίγο μετά "έσβησε"

Νέες αποκαλύψεις φωτιά έρχονται στο φως για τον θάνατο της 14χρονης Κέλλυς Ζανιά που “‘έφυγε” αιφνίδια από πνευμονικό οίδημα  ενώ νοσούσε από κορωνοιό.

Περίμενε για τέσσερις  ώρες στο κοντέινερ για Covid έξω από τα επείγοντα του νοσοκομείου Λαμίας

Σύμφωνα με το LamiaReport, το κορίτσι το είχαν να περιμένει για τέσσερις ολόκληρες ώρες στο κοντέινερ για Covid έξω από τα επείγοντα του νοσοκομείου Λαμίας. Η 14χρονη έφτασε στο Νοσοκομείο στις 9:30 μαζί με τη μητέρα της και τη μικρότερη αδελφή της, που μπήκαν μαζί της στο ασθενοφόρο, αφού και αυτές ήταν θετικές στον κορωνοϊό.

Αν και γνωστοποίησαν στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό ότι η 14χρονη είναι θετική εδώ και πολλές ημέρες και ότι η κατάστασή της δεν είναι καθόλου καλή, τους έβαλαν στο κοντέινερ για να κάνουν και PCR γιατί έτσι αναφέρεται στο πρωτόκολλο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του LamiaReport, φέρεται ότι για τέσσερις ολόκληρες ώρες, από τις 9:30 το πρωί, μέχρι τη 1:30 το μεσημέρι, το κορίτσι παρέμεινε στο κοντέινερ με την κλινική του εικόνα να επιδεινώνεται ραγδαία χωρίς να το έχει εξετάσει γιατρός.

Οι δραματικές τελευταίες στιγμές της 14χρονης

Στο διάστημα αυτό των τεσσάρων ωρών νοσηλεύτρια πήρε αίμα από την 14χρονη, της έκανε καρδιογράφημα και της έβαλε ορό. Το κορίτσι παρέμεινε μαζί με τη μητέρα μέσα στο κοντέινερ όλες αυτές τις ώρες, ενώ τη μικρότερη αδελφή της είχε έρθει να την παραλάβει η θεία της.

Σύμφωνα με πληροφορίες του LamiaReport έξω από τα επείγοντα ήταν ακόμη μια θεία της 14χρονης η οποία γύρω στη 1:30, αφού είχε εξαντληθεί η υπομονή όλων, ζήτησε από τις νοσηλεύτριες που ήταν στην υποδοχή με έντονο ύφος να έρθει γιατρός να δει το κορίτσι γιατί η κλινική του εικόνα είχε πλέον χειροτερέψει.

Αμέσως μετά εμφανίστηκε η γιατρός η οποία δεν ήταν ντυμένη, αλλά κρατούσε τη στολή στα χέρια για να ντυθεί και να μπει στο κοντέινερ για να εξετάσει την 14χρονη.

Όταν μητέρα και θεία ενημέρωσαν τη γιατρό ότι το κορίτσι δεν είναι καθόλου καλά, εκείνη κοίταξε από το παράθυρο και βλέποντας την 14χρονη, πέταξε τη στολή covid που κρατούσε και μπήκε μέσα στο κοντέινερ χωρίς τη στολή.

Ο χρόνος μετρούσε αντίστροφα και η 14χρονη “έσβηνε”

14χρονη με κορωνοϊό στο νοσοκομείο

Αμέσως μετά πήραν το κορίτσι μέσα στα επείγοντα όπου έγινε υπέρηχος, αξονική και άλλες εξετάσεις. Δυστυχώς, ο χρόνος είχε ήδη αρχίσει να μέτρα αντίστροφα για την άτυχη Κέλλυ, η οποία όταν μπήκε στα επείγοντα είχε ήδη πολύ χαμηλή πίεση και ήταν πάρα πολύ χλωμή.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες του LamiaReport ακολούθησαν δυο δραματικές ώρες με την μητέρα και τη θεία να είναι έξω από τα επείγοντα να βλέπουν κινητικότητα και ανησυχία, χωρίς ωστόσο να έχουν κάποια ενημέρωση για την κατάσταση της υγείας του κοριτσιού.

Χίος: Στο νοσοκομείο με κορωνοϊό ένα βρέφος και ένας 12χρονος

Η τραγική κατάληξη από ανακοπή

Μάλιστα έξω από τα επείγοντα από τις 2:00 το μεσημέρι το ασθενοφόρο με τους διασώστες του ΕΚΑΒ ντυμένους με στολές covid περίμεναν για να παραλάβουν το κορίτσι και να το μεταφέρουν στο νοσοκομείο Παίδων στην Αθήνα. Στην αρχή ήταν απλό ασθενοφόρο και στη συνέχεια εκλήθη ασθενοφόρο με μονάδα.

Δυστυχώς, το ασθενοφόρο ποτέ δεν παρέλαβε το κορίτσι, αφού η άνιση μάχη που έδινε εκείνη την ώρα είχε τραγική κατάληξη.

Το κορίτσι φέρεται να έπαθε ανακοπή από επιπλοκή του covid, αφού η καρδούλα του δεν άντεξε πάρα τις προσπάθειες κάποιων γιατρών που κλήθηκαν τις τελευταίες δυο ώρες να το σώσουν.

Διαβάστε επίσης:

«Και θα ‘ναι πάντα το χαμόγελό σου εκεί Ανδρέα»: Η μέρα που «γεννήθηκε» το Χαμόγελο του Παιδιού

«Όταν έβγαλαν το μωρό από την κοιλιά, τού έβαλαν ένα λευκό στεφανάκι και τους τοποθέτησαν αγκαλιά»

Αυτή είναι η μεγάλη αλλαγή στα self test στους μαθητές Δημοτικού και Νηπιαγωγείου

Τα χριστουγεννιάτικα δώρα που θα φέρουν χαμόγελα στους αγαπημένους μας παππούδες και γιαγιάδες