Λάρισα: Συνελήφθη ανήλικος για διακίνηση ουσιών και παράνομη οπλοκατοχή

Ένας 17χρονος εντοπίστηκε να διακινεί σημαντικές ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης στη Λάρισα, προβάλλοντας αντίσταση στους αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών πριν αποκαλυφθεί ότι κατείχε και παράνομα όπλα.

Το πρωί της Τετάρτης οι αστυνομικοί εντόπισαν έναν χώρο στον ακάλυπτο ενός οικοπέδου, όπου ο ανήλικος διακινητής είχε κρύψει μια συσκευασία με 186 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης. Ο χώρος τέθηκε υπό διακριτική παρακολούθηση και όταν ο 17χρονος έφτασε το ίδιο απόγευμα στο σημείο για να παραλάβει τα ναρκωτικά, οι αστυνομικοί πετάχτηκαν μπροστά του και τον ακινητοποίησαν.

Πάνω του βρέθηκε επίσης μια συσκευασία με μικρή ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 2,6 γραμμαρίων και μία ηλεκτρονική ζυγαριά. Κατά τη διάρκεια έρευνας που ακολούθησε στο σπίτι της οικογένειας του 17χρονου, κατασχέθηκαν ένα πιστόλι replica με πλαστικά σφαιρίδια στον γεμιστήρα, δύο μαχαίρια με τις θήκες τους και μία ηλεκτρονική ζυγαριά με υπολείμματα χασίς.

Εκτός από τον 17χρονο συνελήφθησαν και οι γονείς του και παραπέμφθηκαν μαζί του στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, όπου τους ασκήθηκε δίωξη για πλημμελή εποπτεία ανηλίκου, ενώ ο ίδιος αντιμετωπίζει βαρύτατες κατηγορίες για διακίνηση ναρκωτικών, παράβαση του νόμου περί όπλων και αντίσταση.