Λάρισα: Τα νεότερα για την 16χρονη που διασωληνώθηκε λόγω κορωνοϊού – Aγωνία και για 16χρονη στη Λαμία

Διασωληνωμένη στην ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας συνεχίζει να νοσηλεύεται η 16χρονη που νοσεί από κορωνοϊό με τους γιατρούς να την έχουν σταθεροποιήσει.  Η κατάσταση της 16χρονης που πάσχει από υποκείμενο επιδεινώθηκε ραγδαία πριν 3 μέρες με αποτέλεσμα οι γιατροί να θεωρήσουν αναγκαία τη διασωλήνωσή της.

Νόσησε για δεύτερη φορά

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ η 16χρονη φέρεται να έχει νοσήσει για δεύτερη φορά, καθώς και τον Οκτώβριο είχε βρεθεί θετική στον κορωνοϊό. Τώρα, η ανήλικη νοσηλευόταν αρχικά στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, όμως, η κατάστασή της επιδεινώθηκε και κρίθηκε σκόπιμο να διακομιστεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο, έτσι ώστε να διασωληνωθεί. Οι γιατροί που παρακολουθούν τη 16χρονη επισημαίνουν πως η περίπτωσή της αποτελεί τρανή απόδειξη του γιατί πρέπει να εμβολιαστούν και τα παιδιά.

Λαμία: Νέα εισαγωγή 16χρονης στο Νοσοκομείο με κορωνοϊό

Δεύτερο περιστατικό νεαρής μαθήτριας που νόσησε από κορωνοϊό χρειάστηκε να νοσηλευτεί στο Νοσοκομείο Λαμίας, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport. Πρόκειται για 16χρονη που εκδήλωσε συμπτώματα της νόσου και έμεινε προληπτικά στην Κλινική ήπιας νοσηλείας, που στεγάζεται στο Πέτρινο κτίριο. Εντωμεταξύ η άλλη 16χρονη που είχε εισαχθεί το Σαββατοκύριακο πήρε εξιτήριο και επέστρεψε στο σπίτι της.

Διαβάστε επίσης:

O Δρ. Κύπρος Νικολαΐδης μιλά στο Infokids για την πανδημία, τον εμβολιασμό εγκύων και παιδιών και το μέλλον της εμβρυολογίας

Θρήνος στη Κοζάνη: Το τελευταίο αντίο στην 26χρονη Ράνια που “έσβησε” αιφνίδια – Αφήνει πίσω της 3 μηνών μωρό

Αλέξης Τσίπρας: “Έχω εμβολιάσει και τα δύο παιδιά μου για τον κορωνοϊό”

Ξεφαντώστε και ζήστε τα πιο μαγικά Χριστούγεννα στο Aidonakia Winter Wonderland!